Tuomme Ornamon Design Joulun kauppakeskus Rediin lähelle asiakasta

Ornamon Design Joulu

Ornamon Design Joulu Helsingissä uudistuu ja siirtyy Kaapelitehtaalta Kalasataman kauppakeskus Rediin. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Ornamo ja TID media&events ovat sopineet yhteistyöstä Kauppakeskus Redin kanssa. Samalla Kaapelitehtaan ja Design Joulun vuosia kestänyt yhteistyö päättyy. Ornamon Design Joulu järjestetään Helsingissä 25.–27.11. Kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa ja Porvoossa 3.–4.12. tutussa paikassa Taidetehtaalla.  

Elävän Kalasataman kaupunginosan ytimessä sijaitseva Redi on helposti saavutettava metrolla, bussilla ja autolla. Joulusesonki on kauppakeskuksissa vilkasta aikaa. Uudistuksen tavoitteena onkin tuoda tapahtuma entistä näkyvämmäksi uusille yleisöille ja entistä saavutettavammaksi vanhoille kävijöille.

Uusi sijainti on loistava tilaisuus tuoda suomalainen muotoilu lähelle asiakasta. Redissä muotoilu erottuu edukseen, ja markkinointiyhteistyötä Redin kanssa tuo nostetta tapahtumalle.” Emmi Putkonen, projektipäällikkö

Näemme kävijäennätyksiä rikkoneen Redin luotettavana yhteistyökumppanina. Rediin rakentuu tällä hetkellä Ornamon Design Joululle täysin oma, iso ja upea tila, jota ympäröi kauppakeskuksen monipuoliset palvelut ravintoloista lastenhoitopisteeseen. Uusien tilojen lisäksi Design Joulu pääsee Redin markkinoinnin piiriin, mikä auttaa tilamuutoksesta viestimisessä vanhoille asiakkaille.

Tähän mennessä Helsingin Design Jouluun ilmoittautuneet siirtyvät automaattisesti Rediin, mutta myyjillä on mahdollisuus perua varaus olemalla yhteydessä tapahtuman tuottajaan viimeistään 12.9.2022.

Ornamon Design Joulu Porvoossa järjestetään tuttuun tapaan Taidetehtaalla 3.-4.12.2022

Ornamon Design Joulu järjestetään vanhassa tehdasmiljöössä Porvoon Taidetehtaalla kuten aiemmin on ilmoitettu. Viime vuonna Porvoossa ensimmäistä kertaa järjestetty rinnakkaistapahtuma sai paljon positiivista palautetta ja päätimme jatkaa tätä konseptia tänäkin vuonna.

Kulttuuri- ja taidekaupunkina tunnetulle Porvoolle Ornamon Design Joulu on ollut hyvä lisäys joulun tapahtumiin, ja bussiryhmiä saapuu joulukuussa runsaasti joulutunnelman ja -ostosten perässä. 

Myyntipaikat varataan nyt – toimi nopeasti!

Myyntipaikkojen varaaminen on käynnissä, ja Ornamon jäsenenä saat paikan alennettuun jäsenhintaan. Otamme edelleen vastaan ideoita uudenlaisista tapahtumasisällöistä perinteisten myyntipisteiden ohelle. Ota yhteyttä tapahtuman tuottajaan, mikäli haluat järjestää vaikkapa työpajan tai muotinäytöksen. 

Tule mukaan rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta muun muotoilijayhteisön kanssa Helsinkiin tai Porvooseen!

Ota meihin yhteyttä

Srba Lukic, tuottaja 
TID media&events 
srba.lukic@tid.fi 

Emmi Putkonen, projektipäällikkö 
Ornamo 
emmi.putkonen@ornamo.fi  

Seuraa Ornamon Design Joulua somessa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Usein kysyttyä Ornamon Design Joulun uudistuksesta

Design Joulu -logo

Rakastettu Ornamon Design Joulu kokoaa vuosittain kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset yhteen