IAET-kassasta Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKO

IAET-kassa on muuttanut nimensä Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOksi 1.4.2019 alkaen. Työttömyyskassan jäsenenä saat ansiopäivärahaa työttömäksi jäädessäsi, kun olet kuulunut kassaan puoli vuotta ennen työttömyyden alkamista ja täytät työssäoloehdon. Myös opiskelija voi liittyä työttömyyskassaan, mikäli tekee töitä työsuhteessa opintojen ohella.

Nimenmuutos ei aiheuta nykyisille jäsenille mitään muutoksia etuus- ja jäsenasioissa.

Brändiuudistus tehdään nyt kassan 50-vuotisjuhlavuonna, ja sen tärkein pyrkimys on tuoda esiin kassan tärkeää tehtävää suomalaisessa yhteiskunnassa.

”Vuonna 1969 perustettu IAET-kassa on kulkenut pitkän matkan tähän päivään. Viiden vuosikymmenen aikana moni asia on muuttunut sekä maailmassa että kassan toiminnassa, mutta yksi asia on pysynyt ennallaan. Uskomme edelleen, että Suomi pysyy elinvoimaisena ja kehittyy korkeasti koulutettujen avulla. Ja siksi olemme aina olleet ja tulemme jatkossakin olemaan ennen kaikkea korkeasti koulutettujen tukena ja turvana.”

Kassan kotisivujen uusi osoite on www.kokokassa.fi ja henkilökunnan sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kokokassa.fi.

Sähköpostiosoitte iaet@iaet.fi on nyt asiakaspalvelu@kokokassa.fi ja jäsenrekisterin sähköposti on: jasenrekisteri@kokokassa.fi