Käytä ääntäsi ja tule mukaan vaikuttamaan Ornamon hallitusvaaleissa – äänestä viimeistään 1.11.

Ornamon syyskokouksessa 4.11.2021 valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitusvaaleissa käytämme sähköistä äänestämistä. Äänioikeutetut jäsenet ympäri Suomea ja maailmaa voivat nyt entistä paremmin osallistua Ornamon hallituksen jäsenten valintaan.

Äänestysaika on alkanut tiistaina 19.10. klo 18:00 ja päättyy maanantaina 1.11. klo 18:00.

Ehdolle Ornamon hallituksen jäseniksi ilmoittautui määräaikaan mennessä kymmenen ornamolaista. Ehdolle Ornamon puheenjohtajaksi asettui muotoilujohtaja, TaT Katja Soini, jolle ei ole vastaehdokkaita. Soinin valinta puheenjohtajaksi vahvistetaan puheenjohtajavaalin kautta, jossa on mahdollista ilmaista kannattavansa tai vastustavansa valintaa. Puheenjohtajan on saatava yli puolet annetuista äänistä tullakseen valituksi.

Ehdolla hallitukseen ovat kuvataitelija, tekstiilisuunnittelija, Taiteilijat O:n puheenjohtaja Reetta Hiltunen, toimitusjohtaja, laukkusuunnittelija Sanna Kantola, muotoilun yliopettaja, taiteen tohtori Ilkka Kettunen, teollinen muotoilija, keraamikko Srba Lukic, Sisustusarkkitehti SIO, taiteen maisteri TaM Riikka Manninen, Competence Lead, Design, Tuomas Manninen, Chief Design Officer, Tytti-Lotta Ojala, Creative Lead, TEXO, Miia Pöytälaakso, Sisustusarkkitehti SIO, Lars Räihä ja Korumuotoilija AMK Saija Sipeläinen.

Ketkä ovat äänioikeutettuja Ornamon vaaleissa?
Äänioikeutettuja ovat Ornamon varsinaiset jäsenet, jotka on hyväksytty jäseniksi viimeistään kahdeksan (8) viikkoa ennen syyskokousta, ja joilla ei ole erääntyneitä jäsenmaksurästejä. Opiskelijajäsenillä, vapaajäsenillä ja kunniajäsenillä ei ole äänioikeutta vaaleissa.

Näin äänestät puheenjohtajavaalissa:

1. Klikkaa sivustolle https://sahkoinenvaali.fi/e-vote/
2. Tunnistaudu Ornamolle antamallasi sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Saat sähköpostilla tai tekstiviestillä tunnistautumiskoodin, jonka annettuasi pääset äänestämään.
3. Laita rasti ruutuun sen mukaan, kannatatko puheenjohtajaehdokkaan valintaa.
4. Vahvista antamasi ääni.
5. Näet lopuksi koosteen valinnastasi, jonka jälkeen paina hyväksy äänestys.

Näin äänestät hallitusjäsenvaalissa:

1. Klikkaa sivustolle https://sahkoinenvaali.fi/e-vote/
2. Tunnistaudu Ornamolle antamallasi sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Saat sähköpostilla tai tekstiviestillä tunnistautumiskoodin, jonka annettuasi pääset äänestämään.
3. Laita rasti ruutuun neljän ehdokkaan kohdalle, joita haluat äänestää. Ääniä on annettava tasan neljä (4), tyhjää ei voi äänestää. Yhdelle ehdokkaalle ei voi antaa useampaa ääntää.
4. Vahvista antamasi äänet.
5. Näet lopuksi koosteen valitsemistasi ehdokkaista, jonka jälkeen paina hyväksy äänestys.

Huom! Äänestääksesi molemmissa vaaleissa,  tulee sinun tunnistautua kaksi kertaa, jotta voit äänestää ensin toisessa vaalissa ja sitten toisessa.

En voi äänestää sähköisesti, mitä teen?
Jäsenille, joille sähköinen äänestäminen ei ole mahdollista, järjestetään äänestysmahdollisuus Ornamon toimistolla 4.11.2021 klo 14:00–16:00. Osoite: Annankatu 16 B 35-36, 4. krs. Noudatamme äänestyspaikalla viranomaisten ohjeita lähikontaktien välttämisessä ja hygieniasta.

Milloin vaalin tulos selviää?
Vaalitoimikunta laskee annetut äänet ja ilmoittaa äänestyksen tuloksen Ornamon syyskokouksessa 4.11. Kokous järjestetään verkossa Teams-alustalla. Linkin kokoukseen saat paluuviestillä ilmoittautumisen jälkeen.

Kysymyksiä sähköisestä äänestämisestä?

Lisätietoja sähköisestä vaalista antaa ja mahdollisissa ongelmatilanteissa auttaa Ornamon talous- ja hallintosihteeri Outi Liusvaara, office@ornamo.fi, puh. 046 878 2569.

Logo viininpunaisella taustalla

Ornamon vaalitentti

Tule mukaan kuulemaan mihin suuntaan ja millä tavalla ehdokkaat haluavat kehittää Ornamoa!  Vaalitentti järjestetään Zoomissa 27.10. Klo 16-17:30. Tilaisuuden juontaa muotoilija, Ornamon puheeenjohtaja Hanna-Kaisa Alanen.  Ehdolla hallitukseen ovat…
Logo viininpunaisella taustalla

Tässä he ovat – ehdokkaat Ornamon hallitukseen 2022–2023

Ornamon syyskokouksessa 4.11.2021 valitaan hallituksen uusi puheenjohtaja sekä hallitusjäsenet erovuoroisten tilalle. Tutustu ehdokkaisiin ja muista käyttää ääntäsi sähköisessä vaalissa!Ehdolle Ornamon hallituksen jäseniksi ilmoittautui määräaikaan…
Syyskokous banneri

Ornamon syyskokous 2021

Tule mukaan vaikuttamaan Ornamon toimintaan!Ornamon syyskokous järjestetään torstaina 4.11.2021 klo 18:00 Zoomissa verkkokokouksena.Syyskokouksessa valitaan Ornamon hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitus käyttää Ornamon…