Liity Design Joulun Jäsenfoorumiin

Design Joulun Jäsenfoorumi

Ornamon perinteistä Design Joulua uudistetaan vuonna 2023. Tavoitteena on luoda entistä vahvemmin ornamolaisten näköinen ja monipuolisempi muotoilutapahtuma. Kokoamme nyt Jäsenfoorumin, jonka kautta pääset vaikuttamaan rakastetun tapahtuman toteutukseen!

Uudistus on välttämätön

Helmikuun lopussa kutsuimme Ornamolaiset työpajaan kehittämään Design Joulu –myyntitapahtumaa ja käsittelemään tulevaa muutosta yhdessä. Keskeisinä kysymyksinä oli: Mitä tunteita muutos herättää ja miten lähdemme sitä viemään eteenpäin?

Lopputuloksena todettiin, että muutos on välttämätön, ja tapahtuman uusi suunta voi luoda jopa uutta ansaintaa. Tapahtumassa tulisi nostaa entistä enemmän esiin tekijöitä tuotteiden – ja myyntipöytien takana.

Kolme keskeistä kehittämiskohtaa, joiden pohjalta tapahtumaa lähdetään uudistamaan ovat: 

  1. Tuotteet, tekijät ja tarinat esiin
  2. Kokemuksellisuuteen ja elämyksiin panostaminen
  3. Laadun ja monipuolisuuden takaaminen

Kiinnostaako uudistus, haluatko päästä vaikuttamaan? Liity Design Joulun jäsenfoorumille!

Kokoamme Design Joulun ympärille jäsenfoorumin, johon mukaan ilmoittautuneet Ornamon jäsenet saavat sähköpostiinsa vuoden 2023 Design Jouluun liittyen ajankohtaisia kuulumisia projektin etenemisestä ja vaihtelevia vaikuttamismahdollisuuksia enintään pari kertaa kuukaudessa. Jäsenfoorumiin osallistuminen ei sido mihinkään.

Kysy lisää

Emmi Putkonen
Projektipäällikkö
emmi.putkonen(at)ornamo.fi
+358 46 878 2572