Ornamon Design Joulu lähestyy – ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Ornamo Design Joulu

Ornamon Design Joulu kokoaa jälleen tänä jouluna kotimaisen muotoilun ja taidekäsityön huiput myymään tuotteitaan. Helsingissä tapahtuma palaa välivuoden jälkeen Kaapelitehtaalle 4.–6.12, ja Porvoossa Design Joulu järjestetään ensimmäistä kertaa 27.–28.11.

Tapahtumat tuovat laajan kattauksen eri materiaaleista valmistettuja designtuotteita samaan paikkaan. Valikoimassa on keramiikkaa, lasia, tekstiilejä, vaatteita, asusteita, koruja ja muita lahjatavaroita. Yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä suoraan tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista.

“Design Joulussa on aina upea tunnelma, mikä heijastuu niin myyntiin kuin asiakkaisiin. Parasta tapahtumassa on asiakkaiden kohtaaminen ja mahdollisuus luoda pitkäaikaisia kontakteja”, kertoo jo parikymmentä vuotta tapahtumaan osallistunut Evolumin suunnittelija Jukka Isotalo.

ornamon design joulu 2021

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on käynnissä – varmista paikkasi!

Ilmoittaudu pian, jotta ehdit mukaan tapahtuman viestintään!

Myyntipaikat on tarkoitettu ensisijaisesti Ornamon jäsenille. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivotamme tervetulleiksi myös Grafia ry:n jäsenet sekä muut ammattimaisesti toimivat muotoilijat ja taidekäsityöläiset. Muut kuin Ornamon ja Grafian jäsenet jyrytetään.

Tapahtumassa voit myydä suunnittelemiasi tuotteita, joita oma tai alihankintayritys valmistaa tai jotka itse valmistat.

Molemmat Design Joulu –tapahtumat tuottaa Srba Lukic (TIDmedia&events)
Tiedustelut: joulu@tid.fi

PORVOO 27. – 28.11.2021
Taidetehdas / Avanti-sali ja Tehdassali
la klo 11-17, su klo 10-17

HELSINKI 4. – 6.12.2021
Kaapelitehdas / Merikaapelihalli
la-su klo 10-17, ma klo 10-15

Ornamo Design Joulu

Usein kysytyt kysymykset Design Joulusta

Ornamon Design Joulu -tapahtuma järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla viimeksi vuonna 2019. Ornamo kokosi osallistumista suunnitteleville usein kysyttyjen kysymysten listan. Ketkä kaikki saavat osallistua Ornamon Design…