Ornamon uusi viestintäasiantuntija

Miina Karske Kuva: Anni Koponen
202300123 Ornamo Miina Karske kuva:Anni Koponen

Hei Miina, Kerro vähän kuka olet, mistä tulet?

Valmistuin aikoinaan Taikista ja Helsingin yliopistolta, joten minulla on sekä designeri- että viestintätausta. Muotoilupiirit ovat minulle tuttuja, vaikka ehdin asua ulkomaillakin 13 vuotta. Muotoiluprojektien lisäksi olen toiminut sekä aikakausilehden toimittajana että sisustusarkkitehtitoimiston tiedottajana. Viimeksi olin töissä Paimion parantolassa kuraattorin nimikkeellä mutta pienessä työyhteisössä tuli startup-henkeen kuratoitua näyttelyiden lisäksi myös pieni kauppa ja sisustettua huoneistoja majoituskäyttöön. Eli kaikenlaista hauskaa on tullut tehtyä, ja uskon että siitä on hyötyä uudessa pestissäni.

Intohimosi?

Valo. Kaiken voi sillä pilata ja melkein kaiken voi sillä pelastaa. Sama pätee itseasiassa myös viestintään.

Millä mielellä Ornamoon?

Innostuneella! Viestintäihmiselle on tietysti lottopotti, että pääsee viestimään asioista, joissa on todellista substanssia ja jotka itsekin kokee tärkeiksi. Ornamossa arvotkin tuntuvat olevan linjassa omieni kanssa. Lähtökohtaisesti siis loistavat edellytykset kokea työnsä merkitykselliseksi.

Missiosi Ornamossa?

Tuoda päivän valoon ja ihmisten tietoisuuteen kaikki se hieno mitä alalla ja Ornamossa tapahtuu. Jo muutaman viikon kokemuksella voin todeta, että viestimisen arvoista kyllä riittää.

Parhaiten mission kiteyttäisi toimistokoiramme Toffe:

Häntä pystyyn designerit ja Ornamo!