Seminaari: Tekstiili mediana taiteessa 29.9.

Kuva: TEXO

Miksi pehmeät materiaalit ja tekstiilitekniikat kiinnostavat taiteessa juuri nyt? Mikä on tekstiilin ilmaisuvoima ja ominaislaatu? Entä miten tekstiilistä tehty taide näkyy taidehankinnoissa?Ornamolainen, tule kuuntelemaan ja keskustelemaan näistä teemoista Tekstiili mediana taiteessa -seminaariin perjantaina 29.9. klo 12-16.

Seminaari järjestetään hybridinä, ja siihen voi osallistua joko paikan päällä Designmuseon luentosalissa tai etänä verkossa.

Tervetuloa Tekstiili mediana taiteessa -seminaariin perjantaina 29.9.2023 klo 12-16! Tapahtuma järjestetään Designmuseon luentosalissa ja online.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!

Tilaisuuden päätteeksi klo 16 paikan päällä osallistujat ovat tervetulleita Designmuseon opastetulle kierrokselle Kustaa Saksi: Rajamailla -näyttelyyn. 

Järjestäjinä toimivat Tekstiilitaiteilijat TEXO ry ja Suomen Käsityön Ystävät ry yhdessä Designmuseon kanssa. Seminaarin puhujina ovat taiteilijat Hanna-Kaisa Korolainen, Arja Kärkkäinen ja Jesse Avdeikov, vastaava museolehtori ja taidehistorijoitsija Leena Svinhufvud, konservaattori Polina Semenova, Välitila Studion perustaja Pirita Lauri sekä kuvataidekriitikko Sanna Lipponen.