Teosmyynti 2021 – osallistumisohjeet ja ilmoittautuminen

Teosmyynti 2021 Bannerikuva

Ornamon Teosmyynti 2021 – verkossa ja Kaapelitehtaalla 

13.3.− 21.3.2021

Ornamon Teosmyynti 2021 toteutetaan sekä verkossa että Kaapelitehtaalla, jonne luodaan showroom-näyttelytila. Koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi seuraamme tilannetta ja viranomaisohjeistuksia, joten muutokset näyttelykonseptiin ovat mahdollisia.

 

Uusi palvelu: Teosmyynti.fi-verkkogalleria 

Panostamme tapahtuman verkkosivuihin, jossa teoksia esitellään laajemmin ja Kaapelille asetetaan rajatumpi otos teoksia esiin. Näyttelytila järjestetään väljästi, jotta siellä on turvallista asioida.

Kaikki myytävät teokset tulevat esille verkkoon, joten huolehdithan, että teoskuvat ovat laadukkaita. Pidätämme itsellämme mahdollisuuden kuratoida esiin asetettavat teokset verkkogallerian osalta, mikäli kuvamateriaali ei ole laadukasta. Toimittamalla laadukkaat kuvat varmistat teosten näkyvyyden verkossa.  Asiakas voi varata teoksen tapahtuman verkkosivuilla ja tulla noutamaan ja maksamaan sen  Kaapelitehtaalle.

Teoksia markkinoidaan useiden taidekokoelmien kuraattoreille sekä yksityiskeräilijöille ja heille varataan ennakkonäyttöaikoja. Valtion taideteostoimikunta tekee myös näyttelystä hankintoja Valtion taidekokoelmaan. 

 

Osallistumisohjeet ja ilmoittautuminen 

Ornamon Teosmyyntiin voivat osallistua Ornamon varsinaiset ja vapaajäsenet (opiskelijajäsenet eivät voi osallistua). Ornamon jäsenmaksun sekä Teosmyynnin osallistumismaksun pitää olla eräpäivään mennessä maksettuna, jotta voi olla mukana tapahtumassa. Mukaan mahtuu 140 ensimmäisenä ilmoittautunutta. 

 

Ornamo vastaa tapahtuman ja verkkogallerian tuotannosta, markkinoinnista ja teosten välitysmyynnistä. Taiteilija hinnoittelee teoksensa itse ja vastaa niiden toimittamisesta tapahtumaan ja sieltä pois. Lisäksi taiteilija on vastuussa myös teostensa ja ripustuksen kestävyydestä ja laadusta sekä laadukkaan kuva-aineiston toimittamisesta.  

 

Linkki ilmoittautumislomakkeelle on sivun alalaidassa. Saat vahvistusviestin ilmoittautumisesta kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen ja lähettänyt sen. Tietoja ei voi tallentaa lomakkeelle myöhempää käsittelyä varten. Lähetämme sinulle osallistumislaskun sähköpostiisi.

 

Osallistumisohjeet ovat sitovat, joten tutustu niihin huolellisesti ennen ilmoittautumista! 

 

Yhteystiedot 

Aikataulu  

 

Osallistumismaksu ja myyntiprovisio 

 

Ilmoittautuminen 

 

Ilmoittautumisen peruuttaminen ja tietojen muuttaminen 

 

Teoksista 

 

Teosmyynti.fi-verkkogalleria 

 

Kaapeli showroom -näyttely 

 

Ripustus 

 

Teostiedot  

 

Hinnoittelu ja alv-verokanta  

 

Verkkosivuille tuleva aineisto 

 

Teosten toimittaminen ja hakeminen pois 

 

Vakuutus 

 

HINTALASKURI 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE