Ornamon Design Joulu 2019 – ohjeet myyjille

Joulun suurin designtapahtuma kokoaa jälleen Kaapelitehtaalle suomalaisen muotoilun ja taidekäsityön huiput itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna. Tarjolla on mm. sisustustuotteita, vaatteita, asusteita, taidekäsityötä ja koruja niin tunnetuilta brändeiltä ja suunnittelijoilta kuin uusilta tekijöiltä. Viime vuonna tapahtumassa vieraili arviolta 20 000 kävijää.

 

Aika: 6.–8.12.2019
Paikka: Kaapelitehdas: Merikaapelihalli, Puristamo ja Valssaamo

 

Varaa paikkasi Ornamon Design Joulusta! Myyntipaikat on tarkoitettu Ornamon, Grafian ja Kuvittajien jäsenille. Ilmoittautumisia otetaan vastaan niin kauan kuin paikkoja riittää. Tänä vuonna Merikaapelihalli on varattu vakiintuneille brändeille, muotoilijoille ja taidekäsityöläisille, Puristamo uusille brändeille ja tuotelanseerauksille sekä Valssaamo graafisille painotuotteille. Uusilla brändeillä tarkoitetaan vuoden 2017 jälkeen perustettuja yrityksiä / brändejä sekä muotoiljoiden uusia tuotteita, joiden menekkiä voi testata tapahtumassa.

Vapaaksi jääneet paikat myydään muotoilun ja taidekäsityön ammattilaisille, joilla on alan korkeakoulututkinto. Muille kuin Ornamon, Grafian tai Kuvittajien jäsenille ilmoittautuminen käynnistyy 26.8.2019. Kiinnostuitko Ornamon jäsenyydestä? Tutustu Ornamon tarjoamiin etuihin & palveluihin ja täytä jäsenhakukaavakkeemme täällä.

 

ILMOITTAUTUMINEN ORNAMON JÄSENILLE

ILMOITTAUTUMINEN GRAFIAN JÄSENILLE

ILMOITTAUTUMINEN EI-JÄSENILLE

 

Miten tapahtumaan kannattaa valmistautua? Lue usein kysytyt kysymykset täällä.

#ornamondesignjoulu #ornamodesignxmas

 

Tapahtuman tuottaa LUMI. Laskutus- ja paikkavarauskysymykset: info@lumiaccessories.com

Lisätietoa tapahtumasta: Petra Ilonen, petra.ilonen@ornamo.fi, 046 878 2572.

 

Aiheeseen liittyvä sisältö

Tapahtuma

Ornamon Design Joulu 2019

Huippumuotoilua ja taidekäsityötä, muotia, koruja, asusteita, kodin tekstiilejä ja käyttöesineitä sekä grafiikkaa. Tätä kaikkea tarjoaa Ornamon Design Joulu, joka kokoaa kotimaisen…

Lue lisää