Ornamon Design Joulu 2019

Joulun suurin designtapahtuma kokoaa jälleen Kaapelitehtaalle suomalaisen muotoilun ja taidekäsityön huiput itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna. Tarjolla on mm. sisustustuotteita, vaatteita, asusteita, taidekäsityötä ja koruja tunnetuilta brändeiltä ja suunnittelijoilta kuin uusilta tekijöiltä. Viime vuonna tapahtumassa vieraili arviolta 20 000 kävijää.

Aika: 6.–8.12.2019
Paikka: Kaapelitehdas: Merikaapelihalli, Puristamo ja Valssaamo

Varaa paikkasi Ornamon Design Joulusta! Ilmoittautuminen Ornamon Design Jouluun käynnistyy maanantaina 3.6.2019 Ornamon ja Grafian jäsenille. Lisäämme tälle sivulle linkin ilmoittautumislomakkeeseen, josta löydät myös myyntipaikkojen hinnat. Ilmoittautumisia otetaan vastaan niin kauan kuin paikkoja riittää. Muille kuin jäsenille ilmoittautuminen käynnistyy elokuussa. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti ornamolaisille, jotka pääsevät mukaan edullisemmalla jäsenhinnalla. Vapaaksi jääneet paikat myydään muotoilun ja taidekäsityön ammattilaisille. Kiinnostuitko Ornamon jäsenyydestä? Tutustu Ornamon tarjoamiin etuihin ja palveluihin ja täytä jäsenhakukaavakkeemme täällä.

Kuinka tapahtumaan kannattaa valmistautua, saako myyntipaikan sijainnin valita itse ja miten tapahtuma on muuttunut vuosien varrella? Lue usein kysytyt kysymykset täällä.

#ornamondesignjoulu #ornamodesignxmas

Finnishdesigners.fi

Aiheeseen liittyvä sisältö