Ornamon Design Joulu 2019 – ohjeet myyjille

Joulun suurin designtapahtuma kokoaa jälleen Kaapelitehtaalle suomalaisen muotoilun ja taidekäsityön huiput itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna. Tarjolla on mm. sisustustuotteita, vaatteita, asusteita, taidekäsityötä ja koruja niin tunnetuilta brändeiltä ja suunnittelijoilta kuin uusilta tekijöiltä. Viime vuonna tapahtumassa vieraili arviolta 20 000 kävijää.

Aika: 6.–8.12.2019
Paikka: Kaapelitehdas: Merikaapelihalli, Puristamo ja Valssaamo

Varaa paikkasi Ornamon Design Joulusta! Myyntipaikat on tarkoitettu Ornamon ja Grafian jäsenille. Ilmoittautumisia otetaan vastaan niin kauan kuin paikkoja riittää. Tänä vuonna Merikaapelihalli on varattu vakiintuneille brändeille, muotoilijoille ja taidekäsityöläisille, Puristamo uusille brändeille ja tuotelanseerauksille sekä Valssaamo graafisille painotuotteille. Uusilla brändeillä tarkoitetaan vuoden 2017 jälkeen perustettuja yrityksiä / brändejä sekä muotoiljoiden uusia tuotteita, joiden menekkiä voi testata tapahtumassa.

Vapaaksi jääneet paikat myydään muotoilun ja taidekäsityön ammattilaisille. Muille kuin Ornamon, Grafian tai Kuvittajien jäsenille ilmoittautuminen käynnistyy elokuussa. Kiinnostuitko Ornamon jäsenyydestä? Tutustu Ornamon tarjoamiin etuihin & palveluihin ja täytä jäsenhakukaavakkeemme täällä.

ILMOITTAUTUMINEN ORNAMON JÄSENILLE:
KAAVAKE

ILMOITTAUTUMINEN GRAFIAN JÄSENILLE:
KAAVAKE

Miten tapahtumaan kannattaa valmistautua? Lue usein kysytyt kysymykset täällä.

#ornamondesignjoulu #ornamodesignxmas

Finnishdesigners.fi

Lisätietoa: Tuottaja Mika Åhman, Lumi Accessories, +358 44 751 2362, mika@lumiaccessories.com

 

Aiheeseen liittyvä sisältö