Liity Ornamoon syksyllä alennetulla hinnalla!

Tunnetko tekijänoikeutesi? Tiedätkö paljonko voit pyytää palkkaa työstäsi? Kiinnostaako residenssityöskentely New Yorkissa? Ornamo antaa vastaukset muotoilijoiden työelämään liittyviin kysymyksiin ja tukee vaikka harjoittelupaikan löytämisessä ja yrittäjyydessä. Ornamon jäsenenä voit mm. hakea vain jäsenille tarkoitettuja apurahoja, verkostoitua alan ammattilaisten kanssa ja saada asiantuntijoiden apua työhösi liittyvissä kinkkisissä kysymyksissä. Jo yksi soitto Ornamon lakimiehelle maksaa jäsenyyden nopeasti takaisin.

Kun liityt jäseneksi syksyllä, saat loppuvuoden jäsenyyden alennetulla hinnalla.

Loppuvuoden jäsenmaksut:

Elokuu: varsinainen jäsen 135 € / loppuvuosi, opiskelijajäsen 40 € / loppuvuosi
Syyskyy: varsinainen jäsen 100 € / loppuvuosi, opiskelijajäsen 30 € / loppuvuosi
Lokakuu: varsinainen jäsen 65 € / loppuvuosi, opiskelijajäsen 20 € / loppuvuosi
Marraskuu: varsinainen jäsen 30 € / loppuvuosi, opiskelijajäsen 10 € / loppuvuosi
Joulukuu: joulukuussa liittyvien ei tarvitse maksaa jäsenmaksua loppuvuodelta

Huom! Ornamon jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

10 hyvää syytä kuulua Ornamoon

  • Saat Ornamon lakimieheltä yksilöllistä lakineuvontaa, mm sopimuskysymyksiin, aineettomiin oikeuksiin, ansaintalogiikkaan tai liiketoiminnan kehittämiseen liittyen.
  • Voit lisätä oman portfoliosi finnishdesigners.fi -palveluumme, joka tavoittaa muotoilun, suunnittelupalvelujen ja taiteen ostajat.
  • Saat tietoa ja opastusta apurahojen, residenssien ja rahoituksen hakemisesta.
  • Voit osallistua ilmaisiin koulutuksiin ja seminaareihin sekä verkostoitumistapahtumiin.
  • Olet oikeutettu hakemaan vain Ornamon jäsenille tarkoitettuja stipendejä ja residenssejä mm. New Yorkissa ja Beninissä.
  • Saat Ornamon lehden kotiin kannettuna neljä kertaa vuodessa.
  • Saat joka torstai sähköisen viikkotiedotteen, joka pitää sinut kartalla tuoreimmista muotoilualan uutisista ja ajankohtaisista hauista sekä avoimista työpaikoista.
  • Ornamon Jäsenkortilla saat alennuksia lukuisista liikkeistä ja lehtitilauksista, sekä käyttöösi myös jäsenedut.fi:n tarjoamat edut.
  • Sinulla on mahdollisuus myydä teoksiasi Ornamon teosmyynnissä ja tuotteitasi Ornamon Design Joulumyyjäisissä.
  • Ornamossa pääset osaksi muotoilun suunnannäyttäjien yhteisöä. Ornamon yritysjaoston tai hallituksen jäsenenä voit vaikuttaa muotoilualan kehitykseen. Voit myös ehdottaa sinulle tärkeitä edunvalvonnan teemoja asiantuntijoillemme.

Tutustu kaikkiin Ornamon jäsenetuihin ja -palveluihin.

Ornamossa on jo noin 2600 jäsentä. Jäsenet työskentelevät mm. sisustusarkkitehtuurin, teollisen muotoilun, kaluste-, tekstiili- ja vaatesuunnittelun, pakkaussuunnittelun, palvelumuotoilun, digitaalisten sisältöjen, käyttöliittymien, taidekäsityön ja taiteen aloilla.

Täytä jäsenhakukaavake helposti tästä