Ornamo tukee opiskelijajärjestöjä – jaossa yhteensä 5000 euroa työelämäprojekteihin

Sponsorointikampanjassa Ornamo tukee projekteja, jotka kehittävät opiskelijoiden työelämätaitoja ja laadullista työllistymistä.  

Jaamme muotoilualojen opiskelijajärjestöille yhteensä 5000 euroa tukea.

Tukea jaetaan lukuvuoden 2018–2019 aikana järjestettävään työelämäaiheiseen toimintaan, joka edistää opiskelijoiden laadullista työllistymistä, kehittää työelämässä tarvittavia taitoja tai kartuttaa muuten opiskelijoiden työelämätietoutta. Ornamolle on tärkeää, että korkeasti koulutetut muotoilijat työllistyvät koulustaan vastaavaan työhön. Olemme myös mukana kehittämässä koulutusta työelämän tarpeita ja muuttuvan yhteiskunnan tarpeita vastaavaksi.

Tukea voi hakea esimerkiksi seminaarin, keskustelu-, tai verkostoitumistilaisuuden järjestämiseen, tai vaikkapa alumni- tai yritysyhteistyöhön. Toiminta voi liittyä myös työ- tai harjoittelupaikkojen hakemiseen, esimerkiksi tarjota vinkkejä ja neuvoja työnhakuun.

Hakuaika on 26.9.–24.10.2018

5000 euroa jaetaan hakijoiden kesken hakemusten perusteella. Sponsorointisummaan vaikuttaa muun muassa osallistujamäärä ja tapahtuman kokonaisbudjetti, sekä se, kuinka moni järjestö hakee tukea. Muotoilualan opiskelijajärjestöt eri kouluista voivat halutessaan myös yhdistää voimansa ja järjestää työelämätapahtuman yhdessä, jolloin tapahtumalle on mahdollista saada enemmän tukea. Tukea voi hakea myös toisen alan opiskelijajärjestön kanssa yhteistyössä järjestettävään monialaiseen työelämätoimintaan, sillä tulevaisuudessa muotoilijan ammatissa tieteidenvälisyys ja monialainen yhteistyö ovat korostetussa roolissa.

Yhteisöllisyys, asiantuntevuus ja ammattimaisten pelisääntöjen edistäminen ovat meille tärkeitä arvoja, ja niihin kannustamme myös tuen hakijoita.

Tukea haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Ohjeet löytyvät alta.

Lisätietoja kampanjasta voi kysyä opiskelijatoiminnan koordinaattorilta Saara Argillanderilta: saara.argillander@ornamo.fi. p. +358 44 756 6474.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Tutkimus

Harjoittelubarometri 2018

Korkeakouluharjoittelu on muotoilun opiskelijoille tärkeä väylä työelämään. Opiskelijat kaipaavat kuitenkin korkeakouluilta enemmän tukea harjoittelupaikan haussa, selviää Ornamon harjoittelubarometristä. Yli 90…

Lue lisää
Artikkeli

Ota korkeakouluharjoittelusta kaikki irti!

Hyödynnä harjoittelun tuomat mahdollisuudet verkostoitua ja kehittää osaamistasi. Hae rohkeasti sinua kiinnostaviin paikkoihin Harjoittelupaikan haussa kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä.…

Lue lisää