Tekniikan akateemisten kaksoisjäsenyys Ornamon jäsenille

Kaisa-kirjasto. Kuva: Joel Karppanen.
TEK-Ornamo rinnakkaisjäsenyys tuo paljon etuja. Kuva: Joel Karppanen.

Ornamon ja TEKin kaksoisjäsenyys tarjoaa Ornamon jäsenille monia etuja.TEKin jäseninä muotoilijat saavat käyttöönsä TEKin työmarkkinaedunvalvonnan palvelut ja -edut, kuten laki- ja urapalvelut. Jäsenyyden myötä muotoilijat pääsevät myös mm. TEKin oikeusturvan piiriin ja saavat neuvontaa sopimusasioissa.

TEK hoitaa palkansaaja-asemassa olevien muotoilijoiden työsuhde-edunvalvonnan yhteistyössä YTN:n ja Akavan kanssa. Ornamo hoitaa edelleen jäsentensä ammatillisia ja aatteellisia asioita. Molemmat järjestöt vastaavat kaksoisjäsenten jäsenetujen ja -palvelujen kehittämisestä.

Esimerkiksi teollisuudessa ja suunnittelutoimistoissa palkansaaja-asemassa työskentelevät voivat olla sekä Ornamon että TEKin jäseniä. Myös yrittäjille TEK tarjoaa hyödyllisiä etuja. Suomessa alan korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa opiskelevat Ornamon jäsenet voivat myös liittyä kaksoisjäseneksi. Opiskelijajäsenille TEK-kaksoisjäsenyys on ilmainen.

Jäsenedut

Ornamo-TEK -jäsen saa samat edut ja palvelut kuin TEKin täysjäsen lukuun ottamatta Talentum-lehtipakettia ja työttömyyskassan jäsenyyttä.

  • Talentum tarjoaa Ornamo-TEK-kaksoisjäsenille kaikki ammattilehdet (Tekniikka & Talous, Talouselämä, Metallitekniikka, Tietoviikko, Mikrobitti, Markkinointi & Mainonta, Fakta ja Arvopaperi) TEKin neuvottelemalla jäsenhinnalla eli 40 prosentin alennuksella.

Jäsenmaksu

Vuonna 2018 Ornamon ja TEKin kaksoisjäsenyys on 319 euroa (TEK 149 euroa + Ornamo 170 euroa). Mikäli jäsen työskentelee Pohjoismaiden ulkopuolella, on TEKin osuus jäsenmaksusta 45 euroa. Ornamo hoitaa maksujen laskutuksen.

Liittyminen

Jos haluat liittyä Ornamo-TEK-kaksoisjäseneksi, ota yhteyttä Ornamon toimistoon:
office(at)ornamo.fi, p. 09 68777 40.

Sen jälkeen, kun tieto yhteisjäsenyydestäsi on jo siirretty TEKin jäsenrekisteriin, voit itse täydentää ja päivittää jäsentietojasi.

 

TekniikanAkateemiset120v_Logo