Mitä palveluita ja etuja Ornamon jäsenyys tarjoaa?

Ornamon jäsenenä saat paljon rahanarvoisia etuja ja palveluja. Esimerkiksi lakimiehemme palvelee jäseniä kaikissa oikeudellisissa kysymyksissä maanantaisin ja torstaisin. Jäsenedun kenties tärkein palvelu on kuitenkin oma portfolio finnishdesigners.fi -palvelussa, joka tavoittaa muotoilun, suunnittelupalvelujen ja taiteen ostajat. Tutustu kaikkiin Ornamon jäsenetuihin ja -palveluihin.

Jäsenet saavat myös torstaisin sähköpostiinsa viikkotiedotteen, joka kokoaa yhteen työpaikat, jakoon tulleet apurahat, tuoreet alan kuulumiset ja näyttelyt. Viikkotiedotteen tilaajana voit olla varma siitä, ettei mikään tärkeä alan uutinen mene sinulta ohi. Jos viikkotiedote ei ole tullut perille tai osoitteesi on muuttunut, laita tieto tästä osoitteeseen info@ornamo.fi

Jäsenenä sinulla on myös vapaa pääsy Ornamon tasokkaisiin koulutuksiin, tapahtumiin ja seminaareihin. Tiedotamme kaikista tapahtumistamme hyvissä ajoin verkkosivuillamme.

Ornamon lehti kilahtaa jokaisen ornamolaisen postiluukkuun neljä kertaa vuodessa. Lisäksi olemme koonneet jäseniämme varten verkkosivuillemme tietopaketteja, joista on hyötyä miettiessäsi esimerkiksi tekemäsi työn aineettomia oikeuksia, sopimuksia, työsi hinnoittelua, palkkausta, tai vaikkapa yrittäjäksi ryhtymistä.

Olet oikeutettu hakemaan vain Ornamon jäsenille tarkoitettuja stipendejä ja residenssejä mm. New Yorkissa ja Afrikan Beninissä. Ornamon jäsenkortilla saat myös alennuksia lukuisista liikkeistä ja lehtitilauksista.

Sinulla on lisäksi mahdollisuus myydä tuotteitasi ja teoksiasi Ornamon Teosmyynnissä sekä Ornamon Design Joulussa.