Somevinkkejä Ornamon Design Joulun osallistujille

 

Käytätkö brändisi markkinoinnissa sosiaalista mediaa? – Tehdään Ornamon Design Joulusta yhdessä entistä näkyvämpi! Tässä viisi vinkkiä siihen, miten voit linkittyä Design Jouluun Facebookissa ja Instagramissa ja lisätä brändisi sekä tapahtuman näkyvyyttä.

 

1. Muista käyttää tapahtuman hashtagia ja tägätä Design Joulu mukaan julkaisuihisi

Käytä kaikissa somekanavissa hashtagia #ornamondesignjoulu, kun jaat tapahtumaan liittyviä sisältöjä, jotta varmasti linkityt tapahtumaan.

Tägää myös aina kun mahdollista Facebookissa mukaan @ornamondesignjoulu ja Instagramissa @Ornamodesignjoulu. Tägääminen tapahtuu lisäämällä sivun tai tapahtuman nimen eteen tekstissä @-merkki.

2. Tykkää Design Joulu -sivusta ja kutsu kaverit ja kontaktit mukaan tapahtumaan

Facebookissa on sekä Ornamon Design Joulu -sivu että Ornamon Design Joulu -tapahtuma. Sivu on olemassa läpi vuoden, tapahtuma on pääviestintäkanava Design Joulun lähestyessä.

Käy tykkäämässä sivusta ja klikkaamassa itsesi osallistujaksi tapahtumaan. Kutsu myös kaikki kaverisi ja kontaktisi osallistumaan mukaan Ornamon Design Joulu -tapahtumaan. Voit lähettää kavereillesi henkilökohtaisen kutsun klikkaamalla tapahtumassa ”jaa” → ”kutsu kavereita”.

3. Jaa brändijulkaisu Ornamon Design Joulu -sivulta/tapahtumasta

Ornamon Design Joulu -facebook-sivulla jaetaan kaikista markkinointimateriaalia lähettäneistä brändeistä omat julkaisut.

Kun sinun kuvasi julkaistaan, käy jakamassa julkaisu myös omille seuraajillesi. Näin julkaisu saa enemmän tykkäyksiä ja näkyvyyttä.

4.  Voit käydä itsekin julkaisemassa Design Joulu -facebook-sivulla

Voit myös käydä julkaisemassa sekä Ornamon Design Joulu -facebook-tapahtumassa että Ornamon Design Joulu -facebook-sivulla omia julkaisujasi Design Jouluun liittyen.

Julkaisussa voit esimerkiksi kertoa, että olet mukana tapahtumassa tai kehottaa ihmisiä tulemaan tapaamaan sinua Kaapelitehtaalle.

5. Muista jakaa ja tykätä myös kollegojen julkaisuja!