Ornamon jäsenet ovat korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka työskentelevät muotoilun monipuolisella kentällä.

 

Kuka voi liittyä?

Varsinaista- tai opiskelijajäsenyyttä haetaan riippuen koulutuksesta ja työkokemuksesta. Perusvaatimuksena on taiteen maisteri, artenomi / muotoilija AMK tai muu muotoilun alan korkeakoulututkinto. Jäseneksi otetaan myös muotoilun alalla merkittävää työtä tekeviä korkeakoulutettuja henkilöitä, kuten muotoilualan asiantuntijoita.

Jäsenyyttä haetaan täyttämällä verkossa hakukaavake. Jäsenhakemuksia käsitellään jatkuvasti, paitsi heinäkuussa kun toimisto on kiinni. Ilman em. koulutus- tai ammattitaustoja omaavien hakijoiden tulee liittää hakemukseen kattava ammatillinen portfolio tai kotisivulinkki. Jos tiedosto on isompi kuin 1M lähetä se: muotoilu(at)ornamo.fi. Ota yhteyttä jos kaavakkeen täytössä esiintyy ongelmia.

Haen varsinaista jäsenyyttä, kun tutkintoni on:

Muotoilun, arkkitehtuurin sekä tekniikan (sis. muotoilun alan opintoja) ja kauppatieteen (sis. muotoilun alan opintoja) korkeakoulut ja yliopistot:

  • Tohtorin tutkinto
  • Maisterin tutkinto

Muotoilun alan ammattikorkeakoulut ja yliopistojen kandidaatit:

  • Artenomi (AMK), suunnittelualat
  • Muotoilija (AMK) -tutkinto
  • Taiteen kandidaatin tutkinto (TaK) muotoilualalta

Haen opiskelijajäsenyyttä kun:

Opiskelen muotoilua / taideteollista taidetta korkeakoulussa (tutkinto taiteen maisteri, taiteen kandidaatti, muotoilualan artenomi tai muotoilija AMK).

Jäsenmaksut 2019

Varsinainen jäsen 180 €
Opiskelijajäsen 50 €

Ornamo yhdistää ammattilaisia

Ornamo on vuonna 1911 perustettu muotoilualan asiantuntijajärjestö. Tarjoamme jäsenillemme etuja ja palveluita sekä tukea opiskelu- ja työelämän eri vaiheissa.

Ornamon jäsenluettelo