Myyntitapahtumat

Ornamon jäsenillä on mahdollisuus myydä tuotteitaan Ornamon vuosittaisisissa tapahtumissa Teosmyynnissä ja Design Joulussa. 

Ornamon Teosmyynti

Teosmyynti on vuosittainen taideteollisen taiteen myyntitapahtuma Helsingin Kaapelitehtaalla. Teosmyynnistä ostaja saa teoksen heti mukaansa, joten tarjonta muuttuu näyttelyn aikana. Näyttelyssä esitellään taidetta ja uniikkiesineitä. Teosmyyntiin voivat osallistua vain Ornamon varsinaiset ja vapaajäsenet. Lue lisää Ornamon Teosmyynnistä.

Ornamon Design Joulu

Ornamon Design Joulu -tapahtuma Helsingissä kokoaa kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset myymään tuotteitaan Kaapelitehtaalle joulukuun alussa. Ornamon Design Joulu on avoin Ornamon varsinaisille jäsenille sekä opiskelija- ja vapaajäsenille. Ornamolaisten lisäksi mukaan otetaan myös muita kotimaista muotoilua edustavia yrityksia/suunnittelijoita. Tuotteiden suunnittelijoiden on oltava muotoilun tai taidekäsityön ammattilaisia. Myyntipaikat tarjotaan kuitenkin ensisijaisesti Ornamon jäsenille ja jäsenille on myös omat, edullisemmat osallistumismaksut. Lisätietoja Ornamon Design Joulusta.