12.12. Ornamo-aamiainen: Näin saat viestisi läpi mediassa

Näin saat viestisi läpi mediassa

Ethän jätä kertomatta hyvästä työstäsi medialle? Mediassa julkaistut jutut tuovat ansaittua ja arvostettua näkyvyyttä, joka jää mieleen. Ornamo-aamiaisella pureudutaan mediaviestinnän mahdollisuuksiin käytännön esimerkkien kautta. 

Aika: keskiviikko 12.12. klo 9:30–11:30. Aamiaista tarjolla klo 9:15 alkaen.
Paikka: Ornamon toimisto, Annankatu 16 B, 4 krs. Helsinki. Koulutus myös videoidaan ja julkaistaan koulutuksen päätyttyä Ornamon jäsensivuilla. 

Koulutajana toimii viestintäyrittäjä Johanna Lassy-Mäntyvaara. Lassy-Mäntyvaaran yritys Näkyvä auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita tekemään tavoitteellista viestintää, saamaan työnsä näkyville ja onnistumaan bisneksessään. Aiemmin hän on työskennellyt Ornamon viestintäpäällikkönä, Punaisen Ristin viestintätehtävissä Suomessa ja maailmalla sekä kirjoittanut toimittajana eri medioille.

Koulutus on tarkoitettu Ornamon jäsenille ja se on maksuton, mutta ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittaudu mukaan täällä.  Huom! Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, ilmoita siitä osoitteeseen info@ornamo.fi, niin vapautamme paikan jonossa seuraavana olevalle.

 

Ornamo-aamiaiset ovat Ornamolla järjestettäviä, Ornamon jäsenille tarkoitettuja maksuttomia koulutuksia. Ornamo-aamiaisilla pureudutaan muotoilijoiden ja taiteilijoiden ammatinharjoittamiseen liittyviin kysymyksiin ja oman osaamisen kehittämiseen, sekä tavataan muita ornamolaisia aamupalan merkeissä.