12.2. Ornamo-aamiainen: Näin saat viestisi läpi mediassa

Näin saat viestisi läpi mediassa

Ethän jätä kertomatta hyvästä työstäsi medialle?

Mediassa julkaistut jutut tuovat ansaittua ja arvostettua näkyvyyttä, joka jää mieleen. Ornamo-aamiaisella pureudutaan mediaviestinnän mahdollisuuksiin käytännön esimerkkien kautta. Voit lähettää tekemäsi tiedotteen etukäteen Ornamon viestinnän asiantuntijalle Jenna Heinolle: jenna.heino@ornamo.fi  Hän käy tiedotteet läpi ja antaa niistä tilaisuudessa palautetta.

Koulutuksen vetävät Jenna Heino ja Johanna Lassy-Mäntyvaara.
Viestinnän asiantuntija Heino on ennen tuloaan Ornamoon tehnyt yli kymmenen vuoden uran mediassa. Viimeiset kuusi vuotta hän työskenteli Iltalehden verkkotoimituksessa journalistina ja iltalehti.fi-etusivun tekijänä. Ennen Iltalehteä Heino kirjoitti artikkeita
viiden vuoden ajan paikallislehtiin Vihdissä, Karkkilassa, Lohjalla ja Vantaalla. Toimittajan työn lisäksi Heino on ollut toimittamassa historiikkia, tehnyt sisältömarkkinointia, työskennellyt copywriterina sekä luennoinut kirjoittamisesta.

Lassy-Mäntyvaaran yritys Näkyvä auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita tekemään tavoitteellista viestintää, saamaan työnsä näkyville ja onnistumaan bisneksessään. Aiemmin hän on työskennellyt Ornamon viestintäpäällikkönä, Punaisen Ristin viestintätehtävissä Suomessa ja maailmalla sekä kirjoittanut toimittajana eri medioille.

Aika: maanantai 12.2. klo 9–11
Paikka: Ornamon toimisto, Annankatu 16 B, 4 krs. Helsinki. Etäosallistumismahdollisuus.

Koulutus on tarkoitettu Ornamon jäsenille. Ilmoittautuminen tästä linkistä:

https://www.webropolsurveys.com/S/C4E9415B5E5A173B.par

Aiheeseen liittyvä sisältö