14.12. Design or Die: Luovan yrityksen liiketoiminnan kehittäminen

Haluaisitko laajentaa liiketoimintaasi? Onko mielessäsi ensimmäisen oma työntekijän palkkaaminen tai uuden liikekumppanin löytäminen? Haaveiletko siirtymisestä kansainvälisille markkinoille? Tunnistatko yrityksesi brändiainekset?

Aika: perjantai 14.12. klo 9–11.
Paikka: Ornamon toimisto, Annankatu 16 B 35–36, Helsinki.

Koulutuksessa perehdytään luovan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja käydään läpi kasvun polutusta omasta tuotannosta ensimmäiseen palkattuun työntekijään. Koulutuksessa opitaan suunnittelemaan liiketoiminnan laajentamista, ensimmäisen työntekijän, kumppanuuden ja kansainvälisyyden näkökulmasta. Lisäksi perehdytään yrityksen bränditekijöiden tunnistamiseen.

Koulutus on suunnattu muotoilualan yrittäjille. Kouluttajana toimii bisnesenkeli Annukka Mickelsson.

Koulutus on maksuton, mutta ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

 

 

Annukka Mickelsson on mm. yrityksen johdon valmentaja, yrityksen varhaisen vaiheen sijoittaja ja sparraaja, lisensointialan kouluttaja sekä kirjailijan agentti.

 

 

 

 

Koulutus on toteutettu osana kolmivuotista Design or Die -hanketta.

Design on Die -hanke kasvattaa muotoilualan osaamista aineettomien oikeuksien hallitsemisessa ja hyödyntämisessä. Hankkeen koulutukset tutustuttavat muotoilija immateriaalioikeuksiin ja antavat käytännön ohjeita siihen, miten aineettomaan arvoon perustuvia tuotteita tai palveluita voi suojata ja kaupallistaa tehokkaasti.

       

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Syksyn koulutuskalenteri

Syksy on hyvää aikaa saada uusia ideoita ja innostua kehittämään omaa osaamistaan. Ornamossa on vielä loppuvuodelle luvassa useita kiinnostavia koulutuksia,…

Lue lisää