30.3. Koulutusta jäsenille: Henkilöbrändi somessa

Aika: to 30.3. klo 15–17.
Paikka: Ornamon toimisto, Annakatu 16 B, Helsinki

 

Innostunutta palautetta saanut Ornamon somekoulutus jatkuu!

Oman työn markkinointi on yhtä tärkeää digitaalisissa kanavissa kuin kasvokkain. Sosiaalisessa mediassa elävä henkilöbrändi tavoittaa myös ne asiakkaat ja fanit, joita kasvotusten ei ehdi tai pysty tapaamaan – ja sinulla on valta vaikuttaa siihen, millaisen brändin itsestäsi luot. Henkilöbrändäykseen keskittyvässä somekoulutuksessa opit mm. miten omat vahvuudet voi tunnistaa ja muuttaa vetovoimaiseksi brändiksi, mitkä somekanavat toimivat millekin ryhmälle parhaiten ja minkälaista sisältöä someen kannattaa syöttää.

Henkilöbrändi somessa -koulutuksen vetää Aurora Airaskorpi Kubo Creative Agencysta. Aurora on sosiaalisen median ja digitaalisten sisältöjen asiantuntija ja auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita löytämään oman äänensä digitaalisten viestien viidakossa. Auroran tausta on journalismissa, mediakonseptien suunnittelussa sekä Ornamon viestinnän asiantuntijana.

Koulutus on täynnä, mutta voit osallistua etäyhteyden kautta. Ilmoittaudu Saaralle, saara.argillander@ornamo.fi, jolta saat linkin ja ohjeet lähetyksen seuraamiseen.

 

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Johanna Lassy-Mäntyvaara
p. 043 211 0755, johanna.lassy@ornamo.fi