IPR ja kustannustehokas puolustus

IPR bannerikuva

Aika: Keskiviikko 17.2.2021 klo 11-12
Paikka: Zoom

Webinaarissa tarkastellaan, mitä kustannustehokkuus- ja muita seikkoja design-yritysten on tärkeä ottaa huomioon kansainvälisillä kentillä erityisesti jäljittelyn osalta. Miten jäljittelyyn voidaan lähteä varautumaan ennalta? Entä mitä tehokkaita puuttumiskeinoja on, ja onko puolustautuminen aina kallista? Webinaarin moderoi Ornamon lakimies Jussi Ilvonen.

 

Puhujat

Ilkka Vuorenmaa

Ilkka Vuorenmaa toimii lakimiehenä erilaisissa liike- ja yritysjuridiikan toimeksiannoissa mm. ICT-, IPR-, markkinointi-, media- ja sopimusoikeudellisissa asioissa sekä niihin liittyvissä riitaprosesseissa, kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa ja yhtiöoikeudellisissa asioissa. Ilkka avustaa asiakkaita tutkimus-, tuotekehitys- ja IPR-projekteissa laatien mm. IPR-sopimuksia, selvityksiä ja -arvonmäärityksiä. Hän on ollut vastuullisena juristina sadoissa IPR-oikeudenkäynneissä ja viranomaisprosesseissa. KPMG Oy:llä Ilkka on ollut viisi vuotta, sitä ennen eri asianajotoimistoissa, IPR-juristina 20 vuotta.

 

Koulutus on avoin Ornamon jäsenille ja muillekin aiheesta kiinnostuneille alan ammatinharjoittajille, yrittäjille ja opiskelijoille. Koulutus nauhoitetaan (tallenne jaetaan ilmoittautuneille). Ilmoittaudu koulutukseen alla olevasta linkistä.

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN

IPR-monipuolisena ansaintatyökäaluna -webinaari on toteutettu osana Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa Aineetonta ansaintaa -maailmalta -hanketta.

Lue lisää ja lataa ilmainen IPR-opas kansainvälistymistä suunnitteleville muotoilijoille tästä.

 

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Kevään 2021 koulutukset ja keskustelut

Kevään koulutuksissa ja keskusteluissa tarjotaan inspiraatiota, opastusta ja räätälöityä neuvontaa muuttuvan työn ja muotoilubisneksen tueksi. Asiantuntijoiden ja muotoilun huippujen opastuksella…

Lue lisää
Blogi

IPR-strategia tuo kilpailuetua

Voisiko aineeton omaisuutesi tuottaa elinkaarensa aikana enemmän tuloja, jos se olisi suojattu oikein, kysyy Ornamon lakimies Iiris Adenius. Immateriaalioikeuksilla, tai…

Lue lisää