Kiertotalouden mukainen vastuullinen vaateteollisuus -webinaari

Kiertotalouden mukaisen vastuullisen vaateteollisuuden mahdollisuudet & tulevaisuudennäkymät!

Mitä on kiertotalouden mukainen vastuullisuus vaateteollisuudessa? Miten kannattava vastuullinen vaatebisnes saavutetaan globaalissa mittakaavassa? Miten suunnittelijan rooli asemoituu tähän? Vastuullisen vaateteollisuuden asiantuntija Anniina Nurmi esittelee webinaarissa konkreettisia käytännön vinkkejä vaate- ja tekstiilisuunnittelijoille sekä esimerkkejä menestyneistä vastuullisista toimijoista.

Aika: Torstai 4.4.2019 klo 15-17

Webinaari on suunnattu pienten ja isojen yritysten vaate- ja tekstiilisuunnittelijoille.
Webinaari on avoin ja maksuton vain Ornamon jäsenille. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuminen 2.4.2019 klo 17 mennessä! Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen webinaarin alkamista.

 

 

Anniina Nurmi on kiertotalouden mukaisen vastuullisen vaateteollisuuden asiantuntija yli kymmenen vuoden kokemuksella. Nurmi toimii kouluttajana ja konsulttina. Hän jakaa tietoa ekologisista ja eettisistä vaatteista Vihreät vaatteet -sivuston kautta ja kehittää vaatealalle Clothing as a service -mallia. Nurmi on laaja-alaisesti perehtynyt niin vastuulliseen vaatetuotantoon, kiertotalouden tuomiin mahdollisuuksiin kuin myös uusiin palveluliiketoimintamalleihin. Nurmi on aiemmin työskennellyt isossa teollisuudessa, pyörittänyt omaa vaatemerkkiä sekä toiminut vaatekauppiaana, joten hänellä on myös monipuolinen käytännön kokemus siitä, mitkä ovat nykypäivän vaatealan haasteet ja mahdollisuudet.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää