5.12. Ornamo-aamiainen: Instagramia taiteilijoille

Kuinka taiteilija voi myydä ja markkinoida teoksiaan Instagramissa? Voiko Suomesta ponnistaa maailman taidemarkkinoille? Mitkä Instagramin työkalut sopivat taiteen myyntiin, ja kuinka omaa markkinointia voi tehostaa? Joulukuun Ornamo- aamiainen tarjoaa Instagram-markkinointioppia erityisesti taiteilijoille.

Aika: keskiviikko 5.12. klo 9–11.
Paikka: Ornamon toimisto, Annankatu 16 B 35–36, Helsinki. Koulutus myös videoidaan ja julkaistaan koulutuksen päätyttyä Ornamon jäsensivuilla. 

Instagramin merkitys taiteen markkinoinnissa ja myynnissä kasvaa jatkuvasti. Instagramia käyttää jo miljardi ihmistä ympäri maailmaa, ja #art on yksi palvelun suosituista aihetunnisteista. Ornamon taideasiantuntija Miisa Pulkkinen esittelee Instagramin markkinointityökaluja ja niiden mahdollisuuksia.

Koulutus on tarkoitettu Ornamon jäsenille, ja se on suunnattu erityisesti taiteilijoille, jotka käyttävät sosiaalista mediaa oman taiteellisen työnsä markkinointiin ja myyntiin.

Koulutus on maksuton, mutta ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittaudu mukaan täällä.  Huom! Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, ilmoita siitä osoitteeseen info@ornamo.fi, niin vapautamme paikan jonossa seuraavana olevalle.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Syksyn koulutuskalenteri

Syksy on hyvää aikaa saada uusia ideoita ja innostua kehittämään omaa osaamistaan. Ornamossa on vielä loppuvuodelle luvassa useita kiinnostavia koulutuksia,…

Lue lisää