6.9. Mitä seuraavaksi? Väritrendien ennakointia -koulutus Turussa

Mitä seuraavaksi? What´s next?

Aika: Keskiviikko 6.9. klo 18-20. Paikka: Grundlage, Kristiinankatu 1, Turku.
Tiedon määrän lisääntyminen, teknologian kehitys, kuluttajakäyttäytymisen muutokset, oman toimintamme ja arjen havainnointi antavat vinkkejä tulevasta. Kerättyjä signaaleja tulkitsemalla voi tunnistaa omaan toimialaan ja työhön vaikuttavia trendejä. Ennakointia voi hyödyntää suunnittelijan työssä eri tavoin. Koulutus on ilmainen, mutta osallistuminen edellyttää Ornamon tai Uuden muotoilun yhdistyksen jäsenyyttä. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Huom. Tapahtuma on täynnä, ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan!

Väriosaaminen on tärkeä osa suunnittelijan työtä kaikilla muotoilun aloilla.

Suomen Intercolor ICfin ry yhdessä muiden 15 Intercolor- jäsenmaan kanssa kokoontuu kaksi kertaa vuodessa valitsemaan tulevia trendivärejä. Värivalintoihin vaikuttavat ajankohtaiset tapahtumat, vallitseva kulttuuri, talous ja maailmantilanne, ilmiöt, joista kokouksissa keskustellaan pitkään ja kiihkeästi. Kokouksen tuloksena syntynyt ennuste tiivistää kansainvälisen asiantuntijaverkoston ajatustenvaihdon ja yhteistyön tuloksen kauden trendiväreinä 2 vuotta etukäteen.

Talvikauden 2018-19 väriennuste ”What´s real? Mikä on todellista?” tiivistää Lontoossa marraskuussa 2016 pidetyn kokouksen ajatukset väreiksi ja tarinoiksi teemojen takana.

Luennoitsija: Suomen Intercolor ICfin ry, Eija Honkala
www.icfin.com

Koulutuksen järjestävät Uuden muotoilun yhdistys ja Ornamo.