7.11. Ornamo-aamiainen: Brändin rakentaminen somessa

Millä tavoin oman työn esittely saadaan kiinnostavaksi ja tieto ammattilaisesta kulkemaan somereittejä? Mitkä ovat rajat työn ja yksityisyyden välillä? Millaiset kuvat ja tekstitiedot toimivat nopeassa somemaailmassa? Marraskuun Ornamo-aamiainen pureutuu brändin rakentamiseen somessa.

Aika: keskiviikkona 7.11. klo 9–11. Aamiaista tarjolla klo 8:45.
Paikka: Pentagon Design, Vilhonvuorenkuja 11 A 16, Helsinki.
Koulutus videoidaan ja julkaistaan koulutuksen päätyttyä Ornamon jäsensivuilla. 

Lisäksi koulutuksen aikana saadaan vinkkejä onnistuneisiin someotoksiin ja puhutaan vaikuttajayhteistyöstä – miksi ja kuinka lähestyä bloggaajia / somevaikuttajia? Koulutuksen vetää sisustussuunnittelija SI, sisustusstailisti ja somevaikuttaja Susanna Vento. Vento kertoo koulutuksessa oman esimerkkinsä henkilöbrändin rakentamisesta.

Koulutus on tarkoitettu Ornamon jäsenille ja suunnattu erityisesti Ornamon Design Jouluun osallistuville.

Koulutus on maksuton, mutta ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittaudu mukaan täällä. Huom! Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, ilmoita siitä osoitteeseen info@ornamo.fi, niin vapautamme paikan jonossa seuraavana olevalle.

 

 

Susanna Vento on sisustussuunnittelija, sisustusstailisti ja somevaikuttaja. Vento on työskennellyt sisustuksen parissa noin 20 vuotta, joista 17 vuotta Avotakka ja Deko-lehden palveluksessa. Yksityisyrittäjäksi Vento siirtyi vuonna 2013. Vennon suosittu Varpunen-blogi on perustettu vuonna 2009 ja siellä on vieraillut jo miltei 5 miljoonaa lukijaa. Blogin myötä lukija pääsee kurkistamaan millainen maailma luo inspiraation kauniille kuville. Instagramista Vento löytyy nimellä susanna_vento.

 

 

 

 

Ornamo-aamiaiset ovat Ornamolla järjestettäviä, Ornamon jäsenille tarkoitettuja maksuttomia koulutuksia. Ornamo-aamiaisilla pureudutaan muotoilijoiden ja taiteilijoiden ammatinharjoittamiseen liittyviin kysymyksiin ja oman osaamisen kehittämiseen, sekä tavataan muita ornamolaisia aamupalan merkeissä.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Syksyn koulutuskalenteri

Syksy on hyvää aikaa saada uusia ideoita ja innostua kehittämään omaa osaamistaan. Ornamossa on vielä loppuvuodelle luvassa useita kiinnostavia koulutuksia,…

Lue lisää
Tapahtuma

Ornamon Design Joulu 2019

Huippumuotoilua ja taidekäsityötä, muotia, koruja, asusteita, kodin tekstiilejä ja käyttöesineitä sekä grafiikkaa. Tätä kaikkea tarjoaa Ornamon Design Joulu, joka kokoaa kotimaisen…

Lue lisää
Tapahtuma

24.–25.11.2018 Ornamon Design Joulu Lahdessa

Aika: 24.–25.11.2018. Avoinna klo 11–16. Paikka: Lahden Taidemuseo, Vesijärvenkatu 11 Seitsemäs Ornamon Design Joulu Lahdessa järjestetään tuttuun tapaan Lahden Taidemuseossa…

Lue lisää