8.11. Design or Die: Pidä projektit hallinnassa

Aika: keskiviikko 8.11.2017 klo 17–20
Paikka: Maria 01, Lapinlahdenkatu 16, Helsinki

Vedätkö työksesi asiakasprojekteja? Rakentuuko työsi erilaisista projekteista tai törmäätkö toistuvasti projektin läpiviemisen haasteisiin?

Ornamon koulutuksessa käydään läpi ammattimaisen projektinhallinnan ja -johdon tärkeimpiä osa-alueita, kuten projektin valmistelua, projektiteorioita sekä erilaisia projektikäytäntöjä. Koulutuksessa pureudutaan erityisesti menestyksekkääseen pienryhmäjohtamiseen sekä poikkeustilanteiden hallintaan. Kouluttaja ja projektinjohdon ammattilainen Saki Pimiä lähestyy aihetta käytännön esimerkkien ja avoimen keskustelun kautta.

Koulutus on suunnattu projektipäälliköille ja muille projektinjohtotehtävissä toimiville. Tilaisuus on avoin myös muille projektien parissa työskenteleville luovien alojen ammattilaisille.

Ilmoittauminen on päättynyt. Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautumiset ovat sitovia.

 

 

 

Saki Pimiäkaupallisen suunnittelun ja projektinjohdon moniottelija, jolla on parin kymmenen vuoden kokemus erilaisista tilahankkeista ja niiden läpiviemisistä. Tällä hetkellä Saki työskentelee ja on osakkaana projektinjohtoyrityksessä Propinto Pro Oy.

 

Koulutus on osa Design or Die -hanketta.

 

Aiheeseen liittyvä sisältö