Aluetoiminta: Verkostoitumistapaaminen Kuusamossa

Aika: 22.10.2020 kello 17.00 – 19.00
Paikka: Kahvila Mokkakettu, Kitkantie 1, Kuusamo

Lämpimästi tervetuloa Kuusamoon tapaamaan muita alueella toimivia ornamolaisia yhteistyön ja verkostoitumisen merkeissä!

Tapaamme Kuusamon keskustassa kahvila Mokkaketussa, hygieniaohjeistuksista & turvaväliestä huolehtien. Tarjoilujen järjestämiseksi ilmoitathan osallistumisesi sekä mahdolliset erikoisruokavaliot 15.10. mennessä sähköpostilla pohjoissuomi@ornamo.fi

Kuusamon tapaamisen teemana on YHTEISTYÖ 

Kuusamo on elinvoimainen ja kasvuhakuinen seutukunta, ja alueella on tarvetta eri alojen osaajille sekä yhteistyön että alihankinnan merkeissä. Tapaamisen yhteydessä luodaan verkostoja, kartoitetaan yhteistyömahdollisuuksia ja ideoidaan keinoja alueen toimijoiden näkyvyyden lisäämiseksi mm. yhteisnäyttelyjen tai kaupalliset esillepanojen avulla.

Tapaamisen yhtenä tavoitteena on myös tavoittaa Kuusamon alueella toimivia ornamolaisia, ja kartoittaa heidän näkemyksiään ja toiveitaan aluetoiminnan kehittämiseksi. Verkostoitumistapaaminen ei kuitenkaan ole tarkoitettu pelkästään ornamolaisille. Sen sijaan toivomme, että mahdollisimman moni alueella toimiva & aiheesta kiinnostunut yrittäjä, käsityöläinen, taiteilija, muotoilija ja suunnittelija tarttuu tilaisuuteen ja saapuu 22. päivä Mokkakettuun!

Mahdollisuuksia on, kun niihin tartutaan. Ja yhdessä päästään pidemmälle – tule mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: pohjoissuomi@ornamo.fi


LUODAAN YHTEYKSIÄ 

Klikkaa linkistä ja liity Pohjois-Suomen Ornamon LinkedIn-ryhmän:
https://www.linkedin.com/groups/12470681/

Ryhmä tarjoaa viestintäkanavan ja vapaan foorumin projektiesittelyille, näyttelykutsuille ja muulle ammatillisen toiminnan esittelylle.  Tavoitteena on nostaa esiin alueella toimivia muotoilijoita ja muotoilualojen asiantuntijuutta sekä tarjota kanava verkostoitumiselle & yhteistyökumppanien löytämiselle.

Ensisijainen viestintäkanava aluetoiminnan tapahtumatiedotuksessa on edelleenkin tämä sähköpostiin saapuva jäsenkirje. Myös siihen on mahdollista – ja jopa toivottavaa – lähettää tietoja, joiden toivotte tavoittavan muut alueella toimivat ornamolaiset.