Apurahaklinikat Tampereella

Apurahahakemus

Aika: lokakuu 2017 – toukokuu 2018 klo 17–19.
Paikka: Modus ry:n toimisto, Näsilinnankatu 22 A 34 (6.krs), Tampere.

Modus ry järjestää maksuttomia apurahaklinikoita Ornamon jäsenille Tampereella syksyllä 2017 ja keväällä 2018. Klinikoissa Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Moduksen Taina Laaksonen auttaa hakemusten täyttämisessä ja kertoo vinkkejä ja niksejä hyvään hakemiseen. Kussakin klinikassa perehdytään tiettyyn apurahahakuun.

Ilmoittautuminen klinikoille: modusryinfo@gmail.com.

Tuntuuko apurahahakemusten teko joskus hankalalta?

Onko kieli liian kapulaista tai kaipaatko tarvittavien liitteiden, kuten ansioluettelon, viilausta?

Jos mahdollista, ota koulutkseen mukaasi oma tietokone. Ansioluettelo ja hakemustekstien aihiot sekä liiitekuvat mukaan myös!

Apurahaklinikoiden ohjelma

5.10. klo 17–19: Suomen kulttuurirahaston haku.

7.11. klo 17–19:Taiteen edistämiskeskus: kohdeapurahat yksittäisille taiteilijoille ja ryhmille ja lliikkuvuusapurahat ammattitaiteilijoille ja työryhmille.

15.11. klo 17–19: Frame Finland: Yhteisön projektiapuraha näyttelytoimintaan ulkomailla.

13.12. klo 17–19:Yksityisaikoja hakemustekstien ja/tai liitteiden hiomiseen.

15.1. klo 17–19: SKR Pirkanmaan rahasto.

8. 2. klo 17–19: Greta ja William Lehtisen säätiö.

8.3. klo 17–19: Tutustutaan muotoilualojen residensseihin ja kansainvälistymisen apurahoihin. (HUOM! muuttunut päivämäärä!)

11.4. klo 17–19: Huhtikuun klinikassa keskitytään toiveiden mukaan joko pohjoismaisiin kahdenvälisiin rahastoihin ja niiden vuodelle 2019 jakamiin tai elokuussa umpeutuvaan Kordelinin säätiön apurahojen hakuun.

16.5. Yksityisaikoja hakemustekstien ja/tai liitteiden hiomiseen.

Tuntuuko apurahahakemusten teko joskus hankalalta? Onko kieli liian kapulaista tai kaipaavatko tarvittavat liitteet (kuten CV) viilausta? Modus ry järjestää apurahaklinikoiden sarjaan liittyvän yksityisaikojen illan 16. toukokuuta. Taina Laaksonen auttaa hakemusten täyttämisessä ja kertoo vinkkejä ja niksejä hyvään hakemiseen. Kahdenväliset tapaamiset ovat luottamuksellisia, kesto 30 minuuuttia.

Moduksen toimistolla järjestettävä apurahaklinikka on maksuton, mutta varaathan oman aikasi viimeistään 14. toukokuuta osoitteesta basso@nic.fi. Jos mahdollista, ota oma tietokone mukaasi. CV, hakemustekstien aihiot sekä liitekuvat mukaan myös!

 

Modus ry toteuttaa koulutuksen Ornamon aluetoimintarahalla.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Älä kompastu apurahahakemuksen kanssa!

Apurahahakemuksen laatiminen saattaa tuntua alussa hyvinkin raskaalta, mutta keskeiset oivallukset ymmärrettyään vauhtiin on mahdollista päästä hyvinkin nopeasti. Ornamon projektipäällikkö Petra…

Lue lisää
Palvelu

Apurahat

Tälle sivulle on kerätty tärkeimpiä alan apurahoja. Apurahat on listattu kuukausittain hakemuksen viimeisen jättöpäivän mukaan. Aikataulut voivat vaihdella jonkin verran vuosittain, joten…

Lue lisää