2.10. Design or Die: Pienyrittäjien tuoteilta

Miten hyödyntää muotoilijoita tuotekehitystyössä? Miten muotoilualan alihankkijoiden kanssa kannattaa sopia yhteistyöstä? Mitä yhteistyöhön liittyviä asioita voi suojata ja miten? Näihin asioihin haetaan vastauksia Lahden ammattikorkeakoulun ja Ornamon järjestämässä koulutuksessa. 

Aika: tiistai 2.10.2018 klo 18:00-19:30
Paikka: SPOTTI, Wanhan Lehtitalon 2. krs, Lampikatu 8, 18100 Heinola

Koulutus on maksuton ja suunnattu eri alojen pienyrittäjille, joita kiinnostaa yhteistyö muotoiluyrittäjien ja -freelancerien kanssa. Kouluttajina toimivat Mielimylly Valmennustoimisto Oy:n Niina Palmunen ja Ornamo ry:n lakimies Jussi Ilvonen. Osallistujat voivat esittää toiveita koulutuksen pitäjälle ilmoittautumislomakkeen kautta, niitä pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Koulutus on maksuton, mutta ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittaudu mukaan tästä

Ohjelma

18:00–18:15 Ajatusten herättelyä ja johdatusta aiheeseen. Niina Palmunen, Mielimylly Valmennustoimisto Oy
18:15–19:15 Tuotteistaminen ja yhteistyö muotoiluammattilaisten kanssa. Jussi Ilvonen, lakimies, Ornamo ry
19:15–19:30 Keskustelua, kommentteja

 

Koulutus on toteutettu osana kolmivuotista Design or Die -hanketta.

Design on Die -hanke kasvattaa muotoilualan osaamista aineettomien oikeuksien hallitsemisessa ja hyödyntämisessä. Hankkeen koulutukset tutustuttavat muotoilija immateriaalioikeuksiin ja antavat käytännön ohjeita siihen, miten aineettomaan arvoon perustuvia tuotteita tai palveluita voi suojata ja kaupallistaa tehokkaasti.

       

Aiheeseen liittyvä sisältö

Blogi

Materiasta aineettomuuteen – ja takaisin

Ornamon asiantuntija Asta Boman-Björkell pohtii muotoilun ja materian tulevaisuutta. Siirrymmekö omistamaan vain rakkaimmat superesineemme ja vuokraamaan tai 3D-printtaamaan muut? Muotoiluosaaminen…

Lue lisää
Blogi

Ota riski – rekrytoi muotoilija!

Viime kesästä lähtien olen työkseni myynyt Opteam Luovan palveluita. Opteam Luova välittää muotoilun, markkinoinnin ja viestinnän sekä median ammattilaisten työtä…

Lue lisää