Habitare Design Your Pitch – Pitch Your Design

Design Your Pitch – Pitch Your Design -workshop on suunnattu suunnittelijoille, muotoilijoille, taiteilijoille ja muotoiluopiskelijoille. Se auttaa pitchaamaan eli myymään luomuksesi ostajille, kumppaneille ja sijoittajille. Workshop järjestetään Helsingissä 10.–11.9.2018, ja se huipentuu pitchauskilpailuun yleisön edessä Habitaren Arena-lavalla 13.9.2018 klo 17.

Workshop sisältää kolme osaa:

1. Pitchaus ja verkostoituminen -workshop 10.9.
2. Johdatus liiketoimintamalliin (vapaaehtoinen, mutta suositeltava) 11.9.
3. Esittelyt Habitare-lavalla (mukana finalistit) 13.9.

Tämän päivän maailmassa ei riitä, että onnistuu luomaan täydellisiä tuotteita tai palveluja, vaan ratkaisevaa on se, että löytää oikeat ostajat, kumppanit, sijoittajat ja/tai markkinat niiden myymiseksi. Tässä workshopissa saat toimivat työkalut pitchaamiseen ja sen hyödyntämiseen.

Kumppanit

Tämän intensiivisen workshopin on järjestänyt Aalto ENT yhdessä Habitaren, Design Forum Finlandin, Ornamon ja Finlaysonin kanssa. Tavoitteena on auttaa suunnittelijoita, muotoilijoita ja taiteilijoita kehittämään viestintätaitojaan ja luomaan parempia myyntipuheita sekä rohkaista heitä luomaan kontakteja eri sidosryhmien kanssa. Jokaisena päivänä mukana on arvostettuja tuomareita ja mentoreita, esim. Petteri Kolinen (toimitusjohtaja, Design Forum Finland), Joel Roos (yrittäjä, sijoittaja), Irina Viippola (Design Manager, Fiskars), Pekka Mattila (toimitusjohtaja, Aalto ENT), Jukka Kurttila (Creative Director, Finlayson), Petra Ilonen (Project Manager, Ornamo) ja paljon muita.

Suomen johtavat designyritykset tukevat ohjelmaa, jonka tarkoituksena on vastata haasteeseen: Kuinka myydä upeaa ja korkealaatuista suomalaista designia?

 

Pitchaus finaali torstaina 13.9. klo 17.00 Habitaren Arena-lavalla

Parhaat pitchaukset nähdään yleisön edessä.

Workshop on ilmainen, ja paikkoja on rajoitetusti. Hae ohjelmaan 2.9.2018 mennessä.

 

Huom. Muistathan, että workshopia varten lähettämäsi työ tai sen osat voi olla tarpeen suojata immateriaalioikeuksin ennen sen esittelemistä julkisesti. Tarvittaessa kysy lisätietoja Ornamon lakimieheltä Jussi Ilvoselta (jussi.ilvonen@ornamo.fi) tai workshopin järjestäjältä Aalto EE:ltä. 

 

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa www.aaltoent.fi/habitare

Aiheeseen liittyvä sisältö