Hae mukaan uuteen koulutukseen: Liiketoiminnan ammattitutkinto muotoilijoille

Luovan alan ammattilainen, osaatko luoda myös kannattavaa liiketoimintaa? Tässä koulutuksessa opit olennaisen liiketoimintasi kehittämiseen! Suoritat tutkinnon työsi ohessa ja sovellat oppimasi samaan tien omaan yritykseesi tai työhösi. Koulutuspäivien teemoja ovat tuloksellinen toiminta ja kannattavauus, asiakaskokemus ja palvelumuotoilu sekä myynti. Kaikkea sitä mihin et muotoilun koulutuksessa ole päässyt kunnolla perehtymään!

Liiketoiminnan ammattitutkinto -koulutus alkaa 7.10.2020. Koulutus koostuu aktiivisista koulutuspäivistä Espoossa ja verkko-opiskelusta. Tutkinnon kesto on noin 12 kk. Siihen sisältyy enintään 9 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä riippuu siitä, mitä kursseja valitset. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä ja laajuus opintopisteinä määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman perusteella.

Koulutukseen teemoina ovat tuloksellinen ja kannattava yritystoiminta, myynti sekä asiakaskokemus ja palvelumuotoilu

Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen osittain tukema virallinen ammatillinen tutkinto ja opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Koulutus on mahdollista opiskella täysin maksuttomana oppisopimuskoulutuksena.

Seuraavien kriteerien tulee täyttyä, jotta voidaan tehdä yrittäjän oppisopimus:
• Yritysmuoto: T:mi, Oy, Ay, Ky, Osuuskunta
• YEL-vakuutettu
• Y-tunnus
• Yrityksessä on riittävästi tuotanto- ja palvelutoimintaa sekä tarpeelliset työvälineet
• Minimi 25 h/viikko työtä yrittäjänä oman yrityksensä toimintaan ja koulutuksen tavoitteeseen liittyvissä tehtävissä.
• Mentoriksi sovitaan joko yrittäjän omassa yrityksessä tai toisessa työpaikassa työskentelevä tai muutoin työpaikkaohjaajaksi soveltuva ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä henkilö.

Koulutuksen toteuttaa Rastor-instituutti yhteistyössä Faros & Com Oy:n ja Ornamon kanssa. Lue muotoilijoiden kokemuksia meneillään olevista koulutusryhmistä alla olevista artikkeleista.

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 7.9.2020.
LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLLÄ

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Luovuutta kehittämässä

Kevätjuhlien ja valmistujaisten humu on ilmassa. Kukkien tuoksu ja autojen päälle laskeutuvat siitepölyhunnut muistuttavat pian häämöttävästä lomasta. Ilmassa on uuden…

Lue lisää
Blogi

Lisää liiketoimintaa muotoilijoille

Muotoilijat ovat keskeisessä roolissa yritysten liiketoiminnan kehittämisessä. He suunnittelevat yrityksille parempia tuotteita ja tiloja. He kehittävät yritysten palvelujen toimivuutta ja…

Lue lisää
Artikkeli

Muotoilijat hyppäsivät epämukavuusalueelle

Noin 30 ornamolaista muotoilijaa on aloittanut toukokuussa opiskelun muotoilijoille räätälöidyssä liiketoiminnan peruskoulutuksessa, jonka Markkinointi-instituutti ja Faros & Com ovat yhteistyössä…

Lue lisää