Kansainvälisen tuotemyynnin ensiaskeleet

Miten valmistaudun kansainvälisen tuotemyynnin aloittamiseen? Mitä kaikkea minun tulisi huomioida suunnitellessani tuotemyyntiä kotimaan ulkopuolelle?

Onnistu muotoilijana -koulutussarjan kolmas koulutuskerta keskittyy kansainvälisen myynnin ensiaskeliin. Tavoitteena on, että koulutuksen osallistujat saavat työkaluja ja vinkkejä kansainvälisen tuotemyynnin aloittamiseen.

Koulutus on suunnattu luovan alan asiantuntijoille, pienyrittäjille ja itsensätyöllistäjille sekä valmistumassa oleville opiskelijoille. Koulutus on saanut Ornamon aluetoimintatukea.

Aika: To 7.11.2019 klo 17.00-19.30
Paikka: HUB Turku, Nunnankatu 4, 20700 Turku

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 6.11. mennessä. Mukaan mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta.

Ilmoittautumislomake

Sisältö:
Onnistuneen kansainvälistymisstrategian luominen vaatii useiden eri osa-alueiden haltuunottoa. Koulutuksessa käydään läpi kansainvälistymistä suunnittelevan yrittäjän muistilista huomioitavista asioista:

  • Koska on hyvä aika tavoitella kansainvälistymistä?
  • Mitä minun tulee huomioida luodessani kansainvälistymisstrategiaa?
  • Käytännön vinkkejä myynnin aloittamiseen

Kouluttajat:

Kouluttajina toimivat Miia Liesegang ja Taina Tallala. Liesegangilla on 20 vuoden kokemus yhteistyöstä tunnettujen brändien kanssa. Tallala on toiminut monipuolisissa markkinoinnin ja myynnin tehtävissä kansainvälisesti niin korporaatioissa kuin yrittäjänäkin. Liesegang ja Tallala ovat Belightful Designin perustajat ja yhdessä heillä on laaja kokemus muotoilun hyödyntämisestä liiketoiminnassa ja kansainvälisen kaupan aloittamisesta.

Hinta Ornamon jäsenille 35 euroa (norm. 70 euroa). Maksu tapahtuu paikan päällä käteisellä tai kortilla.