Suomalainen huonekalu – suunnittelukilpailun palkintojenjakotilaisuus 9.9.2020

Suomalainen huonekalu – Suunnittelukilpailu yhdisti kotimaiset puuhuonekaluvalmistajat ja muotoilijat ainutlaatuisella tavalla. Kesän aikana työstetyt protot ovat valmiit, mutta mitkä niistä palkitaan? Se selviää 9.9.2020, kun kilpailun arvovaltainen jury julkistaa päätöksensä. Tuusulan Gustavelundissa järjestettävä tilaisuus striimataan, ja voit seurata tilaisuutta suorana lähetyksenä. Tilaisuuden juontaa toimittaja Sami Sykkö.

Tervetuloa viettämään yhdessä puukalusteiden ja suomalaisen muotoilun juhlaa! Seuraa striimausta täällä.

Kilpailun juryn puheenjohtajana toimii sisustusarkkitehti Ben af Schultén. Muut juryn jäsenet ovat Design Forum Finlandin toimitusjohtaja Petteri Kolinen, sisustusarkkitehti SIO Tuula Falk, a-factory Oy:n toimitusjohtaja Jukka Silvennoinen ja Ekerö Möbler AB:n toimitusjohtaja Lena Arell.

Puuteollisuusyrittäjät ja Ornamo ry:n kilpailussa 17 puuta hyödyntävää kalustetta kisaa voitosta.  Kilpailutöiden taustalla on 21 suunnittelijaa tai suunnittelijatyöryhmää ja 19 kotimaista yritystä. Kaksivaiheiseen kilpailuun osallistui yli 350 kilpailutyötä. Juryn ja yritysten valitsemat 17 finalistia kisaavat kilpailun palkinnoista. Pääpalkinto ammattilaissarjassa on 15 000 euroa ja opiskelijoiden sarjassa 5 000 euroa. Kilpailun päärahoittajat ovat: Suomen Metsäsäätiö ja ympäristöministeriö. Mukana kotimaisen puukalusteen asialla ovat myös Huonekalusäätiö ja Messusäätiö.

https://www.puuteollisuusyrittajat.fi/suunnittelukilpailu

Olemme mukana somessa:

@ornamory @yministerio @metsasaatio #suomalainenhuonekalu #suunnittelukilpailu #puu

Aiheeseen liittyvä sisältö