2.11. Lumipalloefekti − sosiaalisen median koulutus


Aika:
keskiviikko 2.11.2016 klo 9−12, aamiaista tarjolla klo 8.30. alkaen.
Paikka: Pentagon Design, Vilhonvuorenkatu 11, Helsinki, metro: Sörnäinen.

Ilmainen koulutus on suunnattu ensisijaisesti Ornamon Design Joulumyyjäisiin osallistuville (Helsinki ja Lahti) jäsenille.

Joulun designmarkkinat lähestyvät − miten omien tuotteiden markkinointiin saadaan sosiaalisen median avulla aikaan lumipalloefekti? Miten ornamolaiset voivat hyötyä toistensa näkyvyydestä ja asiakkaista? Miten somettaa tehokkaasti, liikaa aikaa tuhlaamatta? Miten voi käyttää hyväksi Ornamon markkinointia? Minkälaisia sisältöjä someen kannattaa tehdä? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen Lumipalloefekti-koulutuksessa Helsingissä.

Aamupäivä koostuu luennoista sekä työskentelysessiosta, jonka aikana jokainen pääsee somettamaan. Koulutuksen luentoja voi seurata myös etänä periscopen kautta, jonka jälkeen työskentelyä jatketaan itsenäisesti verkossa. Jos seuraat koulutusta periscopesta, ilmoita siitä sähköpostitse muotoilu@ornamo..fi niin saat enne koulutusta suoran linkin periscopeen.

Koulutukseen otetaan mukaan oma läppäri, iPad tai älypuhelin sekä myyjäistuotteiden valokuvia (tai piirroksia) jpg-muodossa, resoluutio 72 dpi. Ennen koulutusta osallistujien toivotaan avaavan tilit yhteen tai kaikkiin seuraavista kanavista:

Läppäri, iPad tai älypuhelin:
Facebook www.facebook.com
Twitter https://twitter.com
Pinterest https://fi.pinterest.com
iPad tai älypuhelin:
Edellä mainitut sekä
Instagram www.instagram.com

Kouluttajat

  • Kouluttaja, luennoitsija, mentori ja yritysten sparraaja, KTM Sari Lönnqvist.
    Yli 20 vuoden kokemus kansainvälisten suur- ja pienyritysten markkinoinnista, viestinnästä ja mediasuhteista.
  • Viestintäpäällikkö Johanna Lassy, Ornamo
    Johanna vastaa Ornamon somekanavista ja on aiemmin työskennellyt digiviestinnän parissa mm. Punaisella Ristillä. Johanna valottaa osallistujille Ornamon somenäkyvyyttä ja sen hyödyntämismahdollisuuksia.
  • Paikalla myös Petra Ilonen ja Saara Argillander, jotka avustavat sometuksessa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti joulumyyjäisiin osallistuville jäsenille. Koulutus on ilmainen sisältäen aamiaisen. Paikan päälle mahtuu 30 henkilöä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Petra Iloselle: muotoilu@ornamo.fi. Ilmoita samassa viestissä mitä sosiaalisen median kanavia käytät ja/tai mitä olisit kiinnostunut käyttämään. Kirjoita viestin otsikoksi: Lumipalloefekti-koulutus. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos seuraat koulutusta periscopesta, ilmoita siitä meilitse niin saat linkin sähköpostiisi ennen koulutusta.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Tapahtuma

Ornamon Design Joulumyyjäiset 2016

Jo perinteeksi muodostuneet Teollisuustaiteen Liitto Ornamon Design Joulumyyjäiset tulevat taas! Kaapelitehaan Merikaapelihalissa, Puristamossa ja Valssaamossa järjestettävässä monipuolisessa koko perheen tapahtumassa…

Lue lisää