Luovien alojen liiketoimintakoulutus

Kuva: J. Kelly Brito / Unsplash
Kuva: J. Kelly Brito / Unsplash

Ornamo on mukana käynnistämässä jo toista luovien alojen toimijoille ja yrittäjille räätälöityä liiketoimintakoulutusta yhdessä Markkinointi-instituutin ja Faros & Com Oy:n kanssa. Puolitoista vuotta kestävä koulutusohjelma alkaa 11.12. 2019 ja sen aikana suoritetaan Liiketoiminnan perustutkinto. Opiskelu tapahtuu suurelta osin etäopiskeluna – lähiopetusta on Espoon Tapiolassa yksi päivä kuukaudessa.

Koulutusohjelman sisältö räätälöidään kullekin osallistujalle henkilökohtaisesti. Siinä voidaan painottaa esimerkiksi kirjanpitoa tai markkinointia kunkin opiskelijan omien tarpeiden ja osaamisen mukaan. Koulutus on valtion tukemaa ja osallistujille maksutonta. Se on mahdollista suorittaa oppisopimuksella. Koska opiskelu ei ole täysipäiväistä, osallistujilla ei ole oikeutta opintotukeen.

Ensimmäiset opiskelijat aloittivat koulutusohjelmassa toukokuussa. Lue täältä osallistujien kokemuksia koulutuksesta. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Markkinointi-instituutissa Kaisa Tolppanen, puh. 050 579 1007, kaisa.tolppanen@markinst.fi. Hae mukaan 1.11. mennessä tästä linkistä.

 

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Muotoilijat hyppäsivät epämukavuusalueelle

Noin 30 ornamolaista muotoilijaa on aloittanut toukokuussa opiskelun muotoilijoille räätälöidyssä liiketoiminnan peruskoulutuksessa, jonka Markkinointi-instituutti ja Faros & Com ovat yhteistyössä…

Lue lisää