ONNISTU MUOTOILIJANA -koulutuskokonaisuus #2: Palveluiden tuotteistaminen ja myynti

Tule mukaan hiomaan ammatillista osaamistasi tuotteistamisessa ja myynnissä! Koulutus on suunnattu luovan alan asiantuntijoille, pienyrittäjille ja itsensä työllistäjille sekä valmistumassa oleville opiskelijoille. Koulutus on saanut Ornamon aluetoimintatukea.

AIKA: To 17.10.2019 klo 17.30-20.00
PAIKKA: HUB Turku, Nunnankatu 4, 20700 Turku

Ilmoittautuminen 15.10. mennessä. Paikan päälle mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta.

TAVOITTEET

Palveluiden tuotteistamiseen ja myyntiin keskittyvässä koulutuskerrassa osallistujat saavat työkaluja omien palveluidensa ja tuotteidensa analysoimiseen ja keinoja ja vinkkejä niiden parantamiseen myynnin näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on tarjota konkreettisia työvälineitä palvelu- ja tuotekehittelyyn ja inspiroida tavoitteelliseen myyntiin.

SISÄLTÖ

Koulutus yhdistää tuotteen ja palvelun suunnittelun perusteet Design Thinking -prosessin avulla. Yrityksen kannattavuus on kiinni myynnistä, ja hyvä tuotteistaminen antaa tukevan rungon toiminnalle. Kun tuote on kehitetty – mitä seuraavaksi? Koulutuksessa etsitään vastauksia kysymyksiin:

• Mitkä ovat kuluttajan ostokäyttäytymisen perusteet ja mitkä ovat tuotteistamisen toimenpiteet, joilla voin vastata niihin?
• Miten voin taata, että tuotteeni myy?
• Miten asiakkaat löytävät tuotteeni?

CASE-ESIMERKKI: Koulutuksessa kuullaan case-esimerkkinä Rostenin leipomon toiminnasta tuotteistamisen ja myynnin näkökulmasta. Leipomo Rosten Oy on turkulainen perheyritys. Leipomokonsernin liikevaihto on n. 23 miljoonaa, ja se työllistää pari sataa alan ammattilaista.

KOULUTTAJA

Teolliseksi muotoilijaksi valmistunut Hermanni Vuorisalo on valveutunut muotoilun moniosaaja. Vuodesta 2012 yrittäjänä toimineen Hermannin vahvin kokemus on tuote- ja palvelumuotoilussa, muotoilujohtamisessa ja muotoilun konsultaatiossa. Hermanni toimii johtajana omassa muotoiluyrityksessään, joka myy kansainvälisesti korkeatasoista suomalaisia muotoilutuotteita, puisia SÖÖR- ja DAAM -asusteita. Hermanni toimii myös alueellisen muotoilun kattojärjestön puheenjohtajana ja yrityskouluttajana.

HINTA

– 70€ /koulutuskerta
– Ornamon jäsenet: -50%

Maksu tapahtuu paikan päällä käteisellä tai kortilla.

ONNISTU MUOTOILUJANA -KOULUTUSKOKONAISUUS 2019

Koulutuskokonaisuus on polku, joka johdattaa muotoiluyrittäjät kohti kannattavampaa ja tehokkaampaa yrittäjyyttä. Koulutukset toteuttaa Uuden Muotoilun Yhdistys ja mahdollistaa Ornamo.

Koulutuskokonaisuus koostuu neljästä askeleesta:
1. Oman kilpailuedun löytäminen ja innostavan vision luominen (23.5.2019)
2. Palveluiden tuotteistaminen ja myynti (17.10.2019)
3. Kansainvälisen myynnin ensiaskeleet (7.11.2019)
4. Tuotteiden ja palveluiden markkinointi (16.1.2020)

Merkitse tulevat koulutuspäivät jo nyt kalenteriisi!

Kuva: Diana Parkhouse/Unsplash