Onnistu muotoilijana -koulutuskokonaisuus käynnistyy Turussa

Ensimmäinen koulutustilaisuus: Oman kilpailuedun löytäminen ja innostavan vision luominen

Aika: To 23.5.2019 klo 10–16

Paikka: HUB Turku, Nunnakatu

Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset 17.5.2019 mennessä sähköpostilla: toiminnanjohtaja@uudenmuotoilunyhdistys.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä oletko UMY:n, Ornamon tai HUB Turun jäsen. Vahvistus paikasta tulee sähköpostitse.


Tietoa koulutuskokonaisuudesta


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on tuoda luovan alan ammattilaiselle työkaluja ja osaamista oman ammatillisen timanttinsa hiomiseen ja houkuttelevan uravision luomiseen. Koulutus tukee kilpailukykyä ja kasvua lisäämällä itsetuntemusta, selkeyttämällä tavoitteita ja kehittämällä oman työn johtamista.

Sisältö

Koulutuksessa osallistuja

 • oppii tunnistamaan vahvuuksiaan ja ammatillista osaamistaan
 • selkeyttää toimintaansa ohjaavia arvoja, jotka luovat pohjan visiolle, tavoitteille ja ajankäytölle.
 • perehtyy motivaation syntymisen mekanismeihin, tunnistaa omat motivaationlähteensä ja osaa linkittää motivaation omiin vahvuuksiin ja pitkäkestoiseen urahyvinvointiin.
 • tutustuu erilaisiin visiointityökaluihin ja luo houkuttelevan uravision.
 • muodostaa visiosta innostavia tavoitteita.

Kenelle

Koulutus on suunnattu luovan alan asiantuntijoille, pienyrittäjille ja itsensä työllistäjille tai valmistumassa oleville opiskelijoille.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan ratkaisukeskeisin menetelmin ja oppiminen tapahtuu käytännönläheisesti muun muassa pari- ja ryhmätyöskentelyjen kautta. Valmennuksessa hyödynnetään vertaisosallistujien kokemuksia ja oivalluksia. Kouluttaja alustaa aiheet ja fasilitoi tehokkaan työskentelyn. Osallistujille lähetetään etukäteen ennakkotehtävä ja päivän päätteeksi he tekevät toimintasuunnitelman (tavoitteineen ja tekoineen) lähitulevaisuudelle. Tällä tavoin lisätään koulutuksen vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta.

Kouluttaja

Petra Bedda (Puunto Oy) on valmentanut vuodesta 2011 lähtien työyhteisöjä ja yksilöitä rakentamaan työelämää, jossa voi innostua ja onnistua, käyttää vahvuuksiaan ja olla parhaimmillaan. Petran koulutukset pohjautuvat ratkaisukeskeisyyteen, positiiviseen psykologiaan ja osallistavuuteen.

Onnistu muotoilijana –koulutuskokonaisuus 2019

Koulutuskokonaisuus on polku, joka johdattaa muotoiluyrittäjät kohti kannattavampaa ja tehokkaampaa yrittäjyyttä. Koulutukset toteuttaa Uuden Muotoilun Yhdistys. Koulutuskokonaisuus on saanut Ornamon aluetoimintatukea

Koulutuskokonaisuus koostuu neljästä askeleesta

 1. Oman kilpailuedun löytäminen ja innostavan vision luominen (24.5.2019)
 2. Palveluiden tuotteistaminen ja myynti (syyskuu 2019)
 3. Kansainvälisen myynnin ensiaskeleet (lokakuu 2019)
 4. Tuotteiden ja palveluiden markkinointi (marraskuu 2019)

Hinta

 • UMYn jäsenet, jäsenetuna ensimmäinen koko päivän koulutus 10€, muut maksuttomia
 • HUB/Ornamon jäsenet -50% listahinnasta
 • Muut neljän kerran kokonaisuus 200€, erikseen ostettuina 70€/kpl

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää