Ornamo ❤️ Pohjois-Suomi

Tervetuloa verkostoitumaan ja ideoimaan Ornamon Pohjois-Suomen aluetoimintaa! Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki muotoilijat ja taiteilijat, myös muut kuin Ornamon jäsenet. 

Aika: torstai 14.11.2019 klo 16–19.
Paikka: Lapin yliopisto, F-siipi, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi, Arcta-tila huone F2019 (2. krs)

Tiesitkö, että Lapin yliopiston SINCO-ympäristössä muokataan uusia palvelukonsepteja ja palveluliiketoiminnan malleja? Entä miten voit tarjota omaa muotoiluyritystäsi palveluntarjoajaksi, tai miten voi pienenä yrityksenä hyötyä Business Finlandin innovaatiosetelistä? Onko Kiina suomalaisen muotoilijan uhka vai mahdollisuus? Mitä Protoon kuuluu? Keitäs muita täällä pohjoisessa onkaan?

Ornamon Pohjois-Suomen aluetoiminnan tilaisuudessa saat ajankohtaista tietoa muotoilun alalta ja mahdollisuuden verkostoitua

Ornamon Pohjois-Suomen yhteyshenkilö Inka Kangasniemi on siirtymässä uusien haasteiden pariin. Mikäli olet kiinnostunut pääsemään näköalapaikalle ja kehittämään muotoilun mahdollisuuksia, kannattaa tarttua tilaisuuteen ja ilmaista kiinnostus uudeksi Ornamon Pohjois-Suomen aluetoiminnan luotsiksi! Aluetoiminnan yhteyshenkilönä voit koota pohjoisen ornamolaisia yhteen, ja hakea teitä hyödyttävään toimintaan rahoitusta Ornamosta tammikuussa. Yhteyshenkilölle ei makseta palkkaa, mutta jos aluetoimintahanke saa rahoitusta, voidaan siihen sisällyttää myös yhteyshenkilön palkkio hanketyöstä. Lue lisää Ornamon aluetoiminnasta.   

 

Ohjelma 

16.00 Tervetulokahvit ja muutama sana Ornamon aluetoiminnasta, Inka Kangasniemi

16.10 Esittäytymiskierros

16.30 ARCTA:n ja RegionArts-hankkeen muotoiluklusterin toiminnan esittely, Samuel Ahola  

17.00 Tuoreet terveiset Chengdu Design & Creative Weekiltä Kiinasta, Petra Ilonen, Ornamo

17.15 Proto Ry:n ajankohtaiset teemat, Johannes Helama 

17.30 Innovaatioseteli ja Experience commerce Finland -ohjelma, Risto Lustila, Business Finland

17.45 SINCO-palvelumuotoilulaboratorion esittely, Samuel Ahola

18.30 Muotoilun, taiteen ja ICT yhteistoiminnan ideointia & verkostoitumista ja Pohjois-Suomen aluetoiminnan jatkon ideointia.

19.30 Tilaisuus päättyy

 

Vp. 8.11.2019 mennessä Inka Kangasniemelle osoitteeseen: pohjoissuomi@ornamo.fi

Ornamo tarjoaa kahvia ja pientä purtavaa. Tapahtuma on Ornamon aluetoimintaa.