Ornamo-aamupalat etänä keväällä 2020!

Kuva: Anni Koponen.

Liity mukaan ammatillisiin keskusteluihin etänä oman kahvikuppisi ja myslikulhosi kanssa! Mukaan aamupaloille liittyy myös asiantuntijoita ja valmentajia eri teemoista.

 

Tulossa:

Aamupalat olivat niin hauskoja, että keksitään jotain vielä kesäkuulle – pysy kuulolla!

 

 

Menneet:

Torstaina 16.4. klo 9.30-10.30: Kriisiviestinnän nyrkkisäännöt. Kuinka viestiä kun kriisi yllättää? Miten kriisi vaikuttaa markkinointiin? Ornamon viestintäpäällikö Miisa Pulkkinen neuvoo, kuinka yllättävästä kriisitilanteesta kerrotaan onnistuneesti.

Torstaina 23.4. klo 9.30-10.30: Lakimiehen viimeviikkojen kysytyimmät 

Ornamon lakimies Jussi Ilvonen kertoo koronakriisin esiin nostamista tyypillisimmistä kysymyksistä ja ratkaisuista niihin. Jos sinulla on yleisluontoinen kysymys tai teema jota toivoisit käsittelyyn voit kertoa sen etukäteen sähköpostilla: jussi.ilvonen@ornamo.fi.

Torstaina 30.4. klo 9.30-10.30: Miten johtaa itseään (etä)työarjessa? Tärkeintä tänään -menetelmällä kaaoksesta aikaansaamiseen

Etätyöjumia ja arkikaaosta ilmassa? Inspiraatiota uuteen alkuun tarjoaa muutosvalmentaja, tietokirjailija Maaretta Tukiaisen vappuaaton alustus. Maaretta tarjoaa menetelmiä kaaoksen haltuunottoon ja merkityksellisten asioiden aikaansaamiseksi. Alustuksen jälkeen keskustellaan ja osallistujien kesken arvotaan Luova tauko. Löydä oma tapasi elää -kirja! Osallistumislinkin saat ilmoittautumalla.

Torstaina 7.5. klo 9.30-10.30: Yksinyrittäjyys ja verkon mahdollisuudet #UX

Virtuaaliverkostoitumista ja keskustelua verkon mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa. Tule jakamaan kokemuksiasi verkossa toimimisesta muiden ornamolaisten yksinyrittäjien kanssa. Millaisia verkkoratkaisuja ornamolaiset ovat keksineet koronatilanteen aikana oman yritystoiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi? Miten parantaa omien verkkopalvelujensa käyttäjäkokemusta? Miten tarjota omaa asiantuntijuuttaan verkossa? Mitä uusia mahdollisuuksia verkko voisi tarjota yrittäjille ja asiakkaille kaikille epävarmassa tilanteessa? Mitä opimme edellisestä lamasta? Mitä mieltä muuten olet – pitäisikö Ornamon Design Joulu ja Teosmyynti siirtää verkkoon? Ornamon asiantuntija Petra Ilonen alustaa lyhyesti ja moderoi keskustelun.

Torstaina 14.5. klo 9.30-10.30: Riittävän hyvä työ ja ura

Miten vetää rajat työlle? Miten tunnistaa riittävän hyvä omassa työssä? Miten välttää työuupumus? Luova johtaja ja joogaopettaja Aurora Airaskorpi on pohtinut näitä kysymyksiä ja kirjoittanut kirjan Riittävän hyvä – selviytymisopas työelämään (S&S), jonka kappale arvotaan aamupalalle osallistujien kesken. Luennolla hän jakaa omat oivalluksensa kestävästä työstä ja urasta ja tarjoaa työkaluja oman riittävän hyvän työn ja uran määrittämiseen. Aamupala pidetään poikkeuksellisesti Zoomissa ja osallistumislinkin saat ilmoittautumalla. Ilmoittautua voi tilaisuuden alkuun saakka.

 

Onko sinulla ideoita tuleviksi aamupalateemoiksi tai -konsepteiksi?

Kerrothan meille: https://webropol.com/s/aamupalapalaute