Ornamo Dialogi: Uusille urille

Torstaina 10.6.2021  |  klo 16-17:30  |  Zoom

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä

Koronavuosi nyrjäytti monen yrityksen toimintaympäristön. Minkälaisia mahdollisuuksia muotoilijalla on sopeutua ympärillä oleviin muutoksiin ja muuttaa omaa kurssiaan? Ornamon dialogikeskustelussa puhutaan mm. bisneksen laajentamisesta ja brändin uudistamisesta. Mukana Tella Oy:n toimitusjohtaja ja muotoilija Liina-Maaria Lönnroth, joka laajensi artesaanilakkeja valmistavan yrityksensä suojavaate- ja maskivalmistajaksi, sekä Solita Oy:n business designer Iivari Airaksinen. Hän luo työkseen uusia näkökulmia yritysten liiketoimintamahdollisuuksiin. Solita on Suomen suurin digitaalisten palveluiden ja liiketoimintalähtöisen muotoilun ohjelmistoyritys, jonka muotoiluyksikössä työskentelee 100 muotoilijaa. 

 

Liina-Maaria Lönnroth
Lakkitehtaassa luovuuteen kasvanut Liina-Maaria Lönnroth on taiteen maisteri, joka yhdistää suunnittelun ja bisneksen. Suojatuotealalla kasvua tehnyt yrittäjä luottaa vastuulliseen ja kotimaiseen tuotantoon. Lönnroth luotsaa
omaa Tella Oy brändiään. 

Kuva: Kati Saari 

 

 

 

 

Iivari Airaksinen  

Iivari Airaksinen työskentelee teknologia-, strategia- ja designyritys Solita Oy:lla Business Designerina. Airaksinen kehittää yrityksille uudenlaista liiketoimintaa ja palveluita yrityksen muotoiluyksikössä, jossa työskentelee 100 muotoilijaa. 

Kuva: Studio Omena