Ornamo <3 SuoMun iltatee

Suomen Muotoilukasvatusseura SuoMun iltatee vierailee virtuaalisesti Ornamossa!

Tule mukaan verkkotapahtumaan! Ornamon ja Designmuseon järjestämän Designakatemian ohjaaja, muotoilija Natalia Ritari kertoo Helsingin kouluissa toteuttamistaan muotoiluoppimisen kursseista, joilla suunniteltiin väistötiloja ja käsiteltiin koulukiusaamista. Lisäksi Petra Ilonen kertoo Ornamosta ja Mari Savio esittelee SUoMun toimintaa. Tämän jälkeen on aikaa vapaamuotoiselle keskustelulle ja verkostoitumiselle.

Suomen muotoilukasvatusseura SuoMu aloitti iltatee-tapahtumasarjan tammikuussa 2020. Tavoitteenamme on rakentaa kasvava ja kehittyvä muotoilukasvatukselle omistettu foorumi kaikille muotoiluajattelusta kiinnostuneille. Verkoston avulla voimme jakaa materiaaleja, ideoita sekä metodeja. Sen avulla voimme kannustaa ja tukea uusia muotoiluajattelijoita ja löytää ratkaisuja sen yleistymiseen ja soveltamiseen.

Tapahtuman pääkieli on englanti.

LIITY MUKAAN TÄSTÄ klo 15!

Huom. mobiilikäyttäjä, lataa Teams-sovellus, jota kautta pääset mukaan! Tietokoneella et tarvitse sovellusta.

Ideoita, kysyttävää? Ota yhteyttä suomu@muotoilukasvatus.info

Aiheeseen liittyvä sisältö

Blogi

Muotoilukasvatus opettaa empatiaa

Perusopetuksen opetussuunnitelma korostaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä oppimista. Oppimistavoitteet ovat laaja-alaisia ja oppiainerajoja rikkovia. Korostetaan tutkivaa otetta ja ilmiöpohjaista oppimista, jossa ympäristön ilmiöitä…

Lue lisää