Aamuhetkiä ja after workeja ornamolaisten seurassa

Kuva: Anni Koponen.

Ornamon syyskauden etäkeskustelukokonaisuus on suunniteltu toiveidenne pohjalta: keskusteluja käydään toiveteemoista ja myös ilta-aikaan.

 

Liity mukaan ammatillisiin keskusteluihin etänä!

Luvassa on keskusteluja kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa työhyvinvointia ja jaksamisesta uudenmuotoisessa työelämässämme, asiaa liiketoiminnan kehittämisestä koronan jälkeisten bisneslogiikoiden kulmasta, tekoälyn käytöstä taistelussa tuotekopiointia vastaan ja inspiroivia uratarinoita! Keskusteluja julkaistaan lisää tällä sivulla ja viikkotiedotteessa syksyn mittaan.

Tervetuloa viihtymään, pohtimaan ja innostumaan parhaassa seurassa! Alustamme on zoom ja kirjautumisohjeet ja osallistumislinkin saat ilmoittautumalla.

 

After work:

To 1.10. klo 17-18.30 Liiketoiminnan kehittäminen ja erottuminen koronan jälkeen (huom. siirtynyt aamupalasta after workiksi)

Pauliina Airaksinen-Aminoff antaa selkeitä ja konkreettisia työkaluja oman liiketoiminnan kehittämiseen ja erottautumiseen. After work -puheenvuorossaan hän kertoo, miten poistaa omat myyntiesteet, kirkastaa oma ainutlaatuisuus ja markkinoida erottuvasti ja vahvistaa asiakassuhteita uudessa maailmantilanteessa. Pauliina Airaksinen-Aminoff on toiminut yrittäjänä lähes 20 vuotta ja sinä aikana auttanut satoja suomalaisia yrityksiä brändäämään ja markkinoimaan sekä myymään tehokkaammin ja tuottavammin!

Ilmoittaudu

 

After work:

ma 5.10. klo 17.00-18.00 Luottamusta ennakoimattomaan

Poikkeuksellisessa tilanteessa – maailman ja työelämän myllerryksessä – tarvitsemme ajattelumalliemme vapauttamista. Systeemisiin lähestymistapoihin luottava valmentaja ja psykologi Jukka-Pekka Heikkilä kertoo Ornamo-aamupalalla miten rakentaa oman mielen karttaa muuttuvissa tilanteissa ja kuinka edistää luottamuksen ja turvallisuuden kasvua yhteistyösuhteissa.

Ilmoittaudu

 

Breakfast:

Thursday 8.10. at 9.30 -10.30 a.m. How to steal your ideas without getting caught?

Have you ever thought about how the theft of intellectual property is commercially exploited and hardly anyone can be caught? The Internet allows product pirates and counterfeiters to delve into other people’s designs and manufacturing and exploit their successes. Online marketplaces and Social Media in particular developed into the world’s largest marketplace for plagiarism. But what can designers do to protect themselves and their work from counterfeiters? Nicole Jasmin Hofmann will offer exclusive tips for creative people on October 8th. She presents her tool Sentryc, which gives you an easy way to automatically detects and delete counterfeits from the Internet. The tool works with flexible algorithms that is built on machine learning and artificial intelligence.

Please registrate

Aamupala:

Torstai 8.10. klo 9.30.-10.30. Miten varastaa ideasi jäämättä kiinni?

Tiesitkö, miten helppoa on aineettoman omaisuutesi varastaminen ja kaupallinen hyödyntäminen, ilman, että jää edes kiinni? Internetympäristö luo olosuhteet, jossa piraatit ja tuoteväärennökset vaikuttavat yhä enemmän alkuperäisten designtuotteiden tuotantoon ja kaupalliseen menestymiseen. Erityisesti verkkokauppa ja sosiaalinen media ovat luoneet maailmanlaajuiset markkinat myös plagioinnille. Miten muotoilijat ja brändit voivat suojata työtään väärentäjiltä? Nicole Jasmin Hoffman kertoo Ornamon aamupalalla vinkkejä taistelussa originaalimuotoilun suojaamiseen. Hän esittelee Sentryc-työkalua, joka mahdollistaa väärennösten automaattisen skannaamisen sekä nopean väärennösten poiston kauppapaikoista. Työkalun joustavat algoritmit perustuvat koneoppimiseen ja tekoälyyn. Tapahtuma on englanninkielinen.

Ilmoittaudu

 

Lisätietoja antaa Asta Boman-Björkell, +358 46 878 257,  asta.boman(at)ornamo.fi.