Ornamon Design Joulu Lahdessa 2019

 

Ornamon Design Joulu Lahdessa järjestetään kaupungin pääkadulla, torin kupeessa entisessä Nordean pankkisalissa 23.–24.11. Tapahtuma järjestetään samana viikonloppuna kuin Lahden torin joulunavaus, jolloin keskusta täyttyy kaupunkilaisista, jotka ovat tulleet katsomaan jouluvalojen sytyttämistä ja joulupukin saapumista.

 

Aika: lauantai ja sunnuntai 23.–24.11.2019 klo 11–16
Paikka: Aleksanterinkatu 10, Lahti

 

Ornamon Design Joulu Lahdessa esittelee kotimaisen muotoilun ja taidekäsityön huiput: sisustustuotteita, vaatteita, keramiikkaa, uniikkeja taideteoksia ja asusteita. Tapahtumaan odotetaan edellisvuosien tapaan noin 2500 kävijää.

Ornamon Design Joulu Lahdessa järjestetään kuudetta kertaa yhteistyössä Lahden Taidemuseon kanssa. Museo on muuttamassa uusiin tiloihin Malski-keskukseen vuonna 2020. Keskustaan on perustettu väliaikaisesti Museokioski, josta on kulku myyjäistilana toimivaan entiseen pankkisaliin marmorilattioineen.  Myyjäiset järjestetään osoitteessa Aleksanterinkatu 10, joka on yksi Lahden keskustan keskeisimpiä kiinteistöjä.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Tapahtuma

Ornamon Design Joulu 2019

Huippumuotoilua ja taidekäsityötä, muotia, koruja, asusteita, kodin tekstiilejä ja käyttöesineitä sekä grafiikkaa. Tätä kaikkea tarjoaa Ornamon Design Joulu, joka kokoaa kotimaisen…

Lue lisää