Palvelumuotoilijoille alkaa uusi valmennus syksyllä 2020 – ilmoittaudu nyt mukaan!

Syksyllä 2020 starttaava ALOITTAJA-valmennus on suunnattu uransa alkuvaiheessa oleville palvelumuotoilijoille ja palvelumuotoilun opiskelijoille. Valmennuksen toteuttaa Qaswua Design & Development Oy, jonka ovat perustaneet Johanna Säynäjäkangas ja Sofia Forsberg. Johanna ja Sofia ovat muotoilijoita sekä liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjiä. He toimivat myös ALOITTAJA-valmennuksen valmentajina.

Syksyllä alkava ALOITTAJA-valmennus toteutetaan yhteistyössä Ornamon kanssa. Valmennukseen pääsee mukaan 100 osallistujaa ja se toteutetaan kaikilla neljällä Ornamon aluetoiminnan alueella, joista jokaisen alueen valmennusryhmään mahtuu 25 osallistujaa. Valmennukset käynnistyvät aloitustapaamisella, jotka pidetään Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Aloitustapaamisen jälkeen valmennus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa, mikä mahdollistaa valmennukseen osallistumisen hyvin joustavasti ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Ornamon jäsenille on varattu 15 henkilön kiintiö jokaiseen syksyllä aloittavaan valmennusryhmään. Tämän lisäksi jäsenet saavat merkittävän alennuksen valmennuksen osallistumismaksusta: hinta Ornamon jäsenille on 109 € ja muille osallistujille 199 €.

ALOITTAJA-valmennus sopii erityisen hyvin uransa alkuvaiheessa oleville palvelumuotoilijoille ja palvelumuotoilun opiskelijoille, jotka tarvitsevat tukea ja välineitä oman ammatillisen identiteettinsä kehittämiseen sekä työuransa tavoitteiden kirkastamiseen ja niitä kohti etenemiseen. Valmennus sisältää viiden kuukauden mittaisen innostavan ja systemaattisen kehittymisprosessin, jonka aikana osallistujat:

  • syventävät omaa osaamistaan ja itsetuntemustaan sekä oppivat samalla myös vertaisryhmän kokemuksista ja oivalluksista
  • selkeyttävät omaa muotoilijaidentiteettiään sekä työuransa tavoitteita ja saavat välineitä ja tukea omin vahvuuksiensa tunnistamiseen ja hyödyntämiseen
  • lisäävät mahdollisuuksiaan mielekkään työuran rakentamiseen sekä onnistuneeseen työllistymiseen ja yhteistyöprojektien toteuttamiseen
  • etenevät yhdessä ryhmän kanssa yhteisen aikataulun mukaisesti, mutta samalla myös annetun aikaraamin sisällä joustavasti – ajasta ja paikasta riippumattomasti – edeten
  • saavat uuden, valmennuksen osallistujista ja valmentajista koostuvan ammatillisen verkoston

Ilmoittautuminen syksyn 2020 ALOITTAJA-valmennusryhmiin on nyt avattu. Voit tutustua tarkemmin valmennuksen sisältöön sekä ilmoittautua valitsemaasi valmennusryhmään Qaswuan nettisivuilla.

Lisätietoja valmennuksesta voit myös kysyä suoraan Qaswuan Johanna Säynäjäkankaalta: johanna.saynajakangas@qaswua.fi,  puh. 050 5767474.