Projektit haltuun

Koostuuko työsi erilaisista projekteista? Kohtaatko toistuvasti projektin läpiviemisen haasteita?

Aika: torstai 23.5. klo 9–11
Paikka: Ornamon toimisto, Annankatu 16 B, Helsinki

Koulutus on tarkoitettu muotoilijoille ja taiteilijoille, jotka tekevät tai tulevat tekemään työssään erilaisia projekteja. Koulutuksessa käydään läpi projektinhallinnan perusasioita sekä vaihdetaan kokemuksia projektien läpiviemisestä. Projektinhallinnan perusopit soveltuvat sekä muotoilu- että taidehankkeiden hallintaan. Koulutuksessa käydään läpi projektin hallinnoijan roolia, projektin johtamista, apuvälineitä, aikataulutusta ja muita käytännön asioita. Luento-osuus kestää noin tunnin ja yhteiseen keskusteluun on varattu toinen tunti.

Kouluttajana toimii Ornamon projektipäällikkö Petra Ilonen, joka on hallinnoinut monenlaisia projekteja yli 20 vuoden ajan. Tervetuloa mukaan!

Koulutus on avoin ja maksuton Ornamon jäsenille.

Huom. Ilmoittautuminen on sitova, koska paikkoja on max 25. Hankimme aamiaistarjoilut osallistujien mukaan.
Peruutathan osallistumisen sähköpostitse (muotoilu@ornamo.fi) mikäli et esim. sairauden vuoksi pääsekään paikalle!

ILMOITTAUTUMINEN

Voit myös kuunnella luento-osuuden etänä. Tällöin et voi osallistua keskusteluosuuteen, etkä kysyä kysymyksiä luennon aikana. Ilmoittautuminen etäyhteyteen sähköpostitse Petra Iloselle: muotoilu@ornamo.fi, Huom. pyydä lukukuittaus jolla varmistat pääsysi kuulolle!

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää