Viestintäklinikka

Ornamon viestintäpäällikkö Miisa Pulkkinen ja viestintäasiantuntija Maija Toivonen
Ornamon viestintäpäällikkö Miisa Pulkkinen (vas.) ja viestintäasiantuntija Maija Toivonen neuvovat jäseniä viestintään liittyvissä kysymyksissä.

Viestintäklinikka

 

Aika: 10.2.2021
Paikka: Zoom

Kaipaatko sparrausta tiedotteen kirjoittamiseen? Kuinka valmistautua webinaariesitykseen? Miten saisit työsi paremmin esiin Instagramissa? Ornamon viestintäklinikka auttaa Ornamon jäseniä kaikissa ammatillisissa viestinnän kysymyksissä. Viestintäklinikalla Ornamon viestinnän tiimi Miisa Pulkkinen ja Maija Toivonen antavat henkilökohtaista täsmäneuvontaa ajan varanneille jäsenille. Ilmoittaudu mukaan, kuvaile viestintätarvettasi tai esitä Miisalle ja Maijalle kysymys ja varaa aika viestintäklinikalle. Jäseniä palvellaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viestintäklinikan kaikki ajat on varattu. Seuraava viestinnän klinikka järjestetään 21.4.2021. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin ja siitä ilmoitetaan jäsenille viikkotiedotteessa.

 

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Kevään 2021 koulutukset ja keskustelut

Kevään koulutuksissa ja keskusteluissa tarjotaan inspiraatiota, opastusta ja räätälöityä neuvontaa muuttuvan työn ja muotoilubisneksen tueksi. Asiantuntijoiden ja muotoilun huippujen opastuksella…

Lue lisää