Studio Joanna Laajisto | Sisustusarkkitehti

Katso kaikki avoimet työpaikat

We are hiring!

Näetkö itsesi osana yhtä Suomen menestyksekkäintä suunnittelutoimistoa?

Studio Joanna Laajisto etsii kokenutta sisustusarkkitehtia projektisuunnittelijan positioon kompaktiin tiimiimme. Intohimo laadukkaaseen suunnitteluun, tarkkuus ja ratkaisukeskeisyys ovat sinulle ominaisia luonteenpiirteitä. Työskentely paineen alla ja osana tiimiä haastavat sinua positiivisesti. Annat ideoittesi jalostua yhdessä ja olet viimeistelyn ja vaihtoehtojen ammattilainen. Aktiivinen dialogi ja ystävällinen palveluasenne tukevat työssäsi onnistumista. Haluat myös oppia uutta kehittääksesi ammattitaitoasi suunnittelijana.

 

Edellytämme että sinulla on alan koulutus ja vähintään 4 vuoden työkokemus suunnittelutoimistotyöskentelystä. Käytät sujuvasti AutoCAD, ArchiCAD, Adobe sekä Office ohjelmia. Kokemus toimitila, hotelli- ja ravintolasuunnittelusta on plussaa. Tehtävänäsi on mm. laatia työkuvia, luoda luetteloita ja presentaatioita sekä piirtää kiintokalusteita.  Et kaihda excelin käyttöä ja pystyt toteuttamaan myös. suuria ja vaativia työkuva kokonaisuuksia. Toimit itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja vastaat ylpeänä oman työsi korkeasta laadusta.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa osana dynaamista tiimiämme monipuolisissa projekteissa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kalevankadulla hyvien yhteyksien päässä, työmaamme ja projektimme ympäri Eurooppaa. Haluamme panostaa työntekijöittemme viihtyvyyteen ja työssäjaksamiseen joustavuudella ja kannustavilla eduilla.

 

Mikäli haluat olla osa tiimiämme, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV suosittelijoineen sekä palkkatoivomus osoitteeseen info@joannalaajisto.com.

Hakemukset 9. elokuu 2021 mennessä.