Aalto-yliopisto | Projektipäällikkö, kampuksen kehittäminen

Katso kaikki avoimet työpaikat

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Haemme Projektipäällikköä kampuksen kehittämisen strategisiin hankkeisiin

Haluatko olla näköalapaikalla ja mukana vaikuttamassa Aalto-yliopiston kampuksen kehittämiseen Espoon Otaniemessä? Liity muutoksentekijöiden yhteisöömme!

Tehtäväsi

Työskentelet kampuskehittämisen vararehtorin tukena Aalto-yliopiston yhteisissä strategisissa hankkeissa ja osallistut kehittämistyöhön hänen apunaan. Toimit koordinaattorina Aalto-yliopiston kuuden korkeakoulun akateemisten tarpeiden ja strategisen kampuksen kehittämisen välissä. Lisäksi koordinoit koulujen kampuskehitykseen liittyviä kurssitöitä ja pilotointihankkeita. Myös kampuskehittämisen sidosryhmävuorovaikutuksen tapahtumista vastaaminen on osa tehtävääsi.

Tämän vuoden hankkeita ovat mm. Aalto-yliopiston kampusvision ja -strategian valmistelu, kampuksen ulkotilojen suunnitteluun osallistuminen ja yhteistyöprojektit ulkomaisten yliopistojen kanssa.

Projektipäällikön tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 asti.

Kokemuksesi ja motivaatiosi

Sinulla on kampuskehittämistä tukeva ylempi korkeakoulututkinto esim. arkkitehtuurin, muotoilun tai maisema-arkkitehtuurin alalta. Odotamme, että sinulla on kokemusta strategisesta suunnittelusta, palvelumuotoilusta tai konseptisuunnittelusta ja mielellään konkreettisista suunnitteluprojekteista. Tutkimuskokemus ja palkittu tai muulla tavoin ansioitunut toiminta katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Toivomme innostuneisuutta ja luovaa asennetta suunnitteluun mutta myös kykyä järjestelmällisyyteen omassa työssä ja projektien organisoinnissa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle aitiopaikan ennakkoluulottoman ja uraa uurtavan kaupunginosan, tilojen ja yhteisön kehittämisessä.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi sähköisesti Aalto-yliopiston sivuilla olevan linkin (”Hae nyt!”) kautta 27.2.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa kampuksen kehittämisen vararehtori Antti Ahlava, 050 324 117, antti.ahlava@aalto.fi (parhaiten tavoitettavissa ensin tekstiviestillä).

Lisää Aalto-yliopistosta
Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Lisätiedot ja haku

Aiheeseen liittyvä sisältö

Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää
Artikkeli

Kevään koulutuskalenteri

Millainen on hyvä apurahahakemus? Miten suojaan liiketoimintaani aineettomien oikeuksien avulla? Mitä kannattaa huomioida palkkaneuvotteluissa? Entä mistä niitä työpaikkoja oikein löytyy?…

Lue lisää
Tapahtuma

Ornamon Teosmyynti 2019

Ornamon Teosmyynti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä taideostoksia omaan kotiin, yritykseen tai julkisiin tiloihin. Näyttelykokonaisuus elää koko Teosmyynnin ajan, sillä taiteilijat…

Lue lisää