Abloy | Palvelumuotoilija, Service Designer

Katso kaikki avoimet työpaikat

Me Abloylla kehitämme digitaalisia kulkemisen, tilojen hallinnan, ja kriittisten kohteiden suojaamisen ratkaisuja. Olemme globaalisti johtava toimija äärimmäistä turvaa vaativien ammattilaiskohteiden ja valtiollisten kohteiden suojaamisessa. Kotimaassa palvelemme laajasti kaikkien rakennettujen ja liikkuvien kohteiden kulkemisen tehostamisessa, kulunvalvonnassa ja turvallisuudessa.

Haemme Espooseen tai Joensuuhun

PALVELUMUOTOILIJAA (SERVICE DESIGNER)

Palvelumuotoilijana vastaat nimettyjen palveluiden kehittämisestä potentiaalisesta asiakastarpeesta aina lanseeraukseen asti.  Pystyt kartoittamaan ja analysoimaan palveluiden käyttäjien tarpeet, kehittämään tarpeisiin vastaavat palvelut ja suunnittelemaan, miten palvelut tuotetaan. Tulet vastaamaan tiettyjen palveluiden elinkaaren aikaisesta kehittämisestä myös sen jälkeen, kun ne on luovutettu tuotantoon.

Teet yhteistyötä muiden palvelumuotoilijoiden, digitaalisten ratkaisujemme muotoilusta vastaavien kollegoiden, asiakastarpeista vastaavien päälliköiden ja palvelu- ja tuotekehitysprosesseista vastaavien kollegoiden kanssa. Vaikka työsi ei välttämättä sisällä digitaalisten käyttöliittymien tai käytettävyyden suunnittelua, on olennaista, että ymmärrät niiden merkityksen osana palvelukokemusta ja pystyt toimimaan konsultatiivisesti niiden kehittämisessä.

Sinulle on kokemusta palvelumuotoilusta BtoB-asiakkaille ja hallitset erilaisten palvelumuotoilutyökalujen käytön. Tehtävään ei kuulu palvelutuotannon johtamista, mutta aiempi kokemus siitä on suuri etu, jotta voit kehittää palveluita niiden omistajana. Olemme iloisia, jos olet toiminut Abloyn kaltaisessa kansainvälisessä yrityksessä, ja osaat suunnitella palvelua asiakkaan näkökulmasta sekä ajaa aktiivisesti palvelun kehittämiseen vaadittavia sisäisiä muutoksia kansainvälisessä organisaatiossa. Pystyt käyttämään työkielenäsi sekä suomea että englantia ja matkustamaan usein. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän, jossa työkavereinasi on aktiivinen ja motivoitunut joukko liiketoiminnan kehityksen ja tuotekehityksen huippuammattilaisia. Tarjoamme mahdollisuuksia monipuolisiin kehityspolkuihin ja uramahdollisuuksiin kotimaassa ja ulkomailla Abloyn sekä ASSA ABLOY -konsernin palveluksessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Panu Hällfors, Digital and Service Solutions, p. 040 577 2876.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.6.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?49c5428d&lang=fi-FI – haastattelemme jo hakuaikana, joten olemme kiitollisia, jos lähetät hakemuksen mahdollisimman pian!

Aiheeseen liittyvä sisältö

Tutkimus

Muotoilu- ja taidealan työmarkkinatutkimus

Työmarkkinatutkimus on vuosittain toteutettava kartoitus muotoilija- ja taiteilijakentän rakenteesta. Tutkimuksella saadaan vertailukelpoista tietoa jäsenistön sijoittumisesta työmarkkinoille sekä taideteollisen alan yleisestä…

Lue lisää
Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää
Palvelu

Lakipalvelut

Ornamon lakimies Jussi Ilvonen palvelee jäseniä muun muassa aineettomiin oikeuksiin ja sopimuskysymyksiin liittyen. Lakimiehen kanssa voit myös vaihtaa ajatuksia palkka- ja…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää