Academic Work | Graafikko

Katso kaikki avoimet työpaikat

Oletko hyvän oluen ystävä? Oletko sattumoisin myös graafisen suunnittelun osaaja? Etsimme nyt oluesta pitävää graafikkoa Fat Lizardille Espooseen! Jos ruksasit nämä kaksi vaatimusta, jatka lukemista sillä tämä saattaa olla unelmiesi työ!

Academic Work etsii osa-aikaista graafikkoa Fat Lizardille Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Fat Lizardilla.

Tässä tehtävässä tulet toimimaan Fat Lizardin päägraafikon apuna. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi olutkatalogien, julisteiden, flyereiden yms. päivittämistä ja sommittelua, kuvien muokkausta, asiakkaiden luettelointia sekä tiedotteiden kirjoitusta. Saatat tehtäviesi lomassa päästä tekemään myös muita panimohommia kuten tölkittämistä, mikäli tarve niin vaatii. Tulet työskentelemään Adoben ohjelmistoilla, kuten Photoshop, Illustrator, InDesign ja Premiere.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Printti- sekä digimedian (julisteet, flyerit, verkkosivut jne.) päivittämistä ja asettelua
  • Kuvien muokkausta, asiakkaiden luettelointia
  • Tiedotteiden kirjoittamista
  • Mahdollisesti muita panimoalan avustavia tehtäviä

Tehtävä sopii sinulle, joka olet oluen ystävä ja intohimoinen graafikko. Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä graafikon työtehtävissä rennossa ympäristössä, trendikkäässä yrityksessä!

Ideaalihakijamme on graafisen suunnittelun opiskelija, joka haluaa kehittää osaamistaan työelämässä opintojen ohella. Sinulla on jo jonkin verran osaamista koulun puolelta tai omista projekteista, jotta pääset tehtävissä hyvin alkuun. Sinulta toivottavasti löytyy jo jonkinlaista ymmärrystä typografiasta, sekä verkkosivujen ja sosiaalisen median visuaalisuudesta. Sujuva suomen kielen kirjoitustaito on tehtävässä edellytys, koska tuotat sisältöä. Panimoala on toisinaan hektinen, joten toivomme, ettet pelästy nopeaa tempoa ja/tai vauhdikkaita tilanteita. Reipas, mutta rento työotteesi auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus tai opinnot kesken
  • Kokemusta samantyyppisistä tehtävistä esimerkiksi omien projektien kautta
  • Ymmärrystä typografiasta ja verkkosivujen sekä sosiaalisen median visualisuudesta – silmää sommittelulle!
  • Sujuvat kirjalliset suomen kielen taidot
  • Reipas ja rento ote työhön

Eduksi katsotaan, jos sinulta löytyy kiinnostusta Fat Lizardin oluita kohtaan ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Fat Lizard on Espoon alkuperäinen panimo, joka on erikoistunut tuoreisiin Amerikkalaistyyppisiin oluihin. Panimo on aloittanut kaupallisen myynnin vuoden 2015 alusta. Vuonna 2016 tuotanto oli 600 litraa / viikko, mutta vuoden 2017 alussa tuotanto kymmenkertaistui yrityksen muutettua uusiin tiloihin. Tämän muutoksen ansiosta Fat Lizardin tuotteita löydetään tulevaisuudessa baareista, Alkosta ja ravintoloista myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Aiheeseen liittyvä sisältö

Artikkeli

Syksyn koulutuskalenteri

Syksy on hyvää aikaa saada uusia ideoita ja innostua kehittämään omaa osaamistaan. Ornamossa on vielä loppuvuodelle luvassa useita kiinnostavia koulutuksia,…

Lue lisää
Artikkeli

Neuvottele oikein sinulle kuuluva palkka

Onnistuneet palkkaneuvottelut vaativat huolellisen valmistautumisen ja niihin pätevät samat periaatteet kuin neuvotteluihin yleensä. Valmistautuminen Palkkaneuvotteluissa tähdätään aina molempia osapuolia tyydyttävään…

Lue lisää
Palvelu

Henkilökohtaiset neuvontapalvelut

Ornamon asiantuntijoilta jäsenet saavat henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja sparrausta mm. palkkakysymyksissä, rahoituksen hakemisessa ja yritystoiminnan kehittämisessä.    Muotoilun neuvontapalvelut Ornamon…

Lue lisää